Lehdistötiedote: Patty ravistaa ruostetta päästäkseen myöhässä olympiagolfissa

6. elokuuta 2021: Paphangkorn "Patty" Tavatanakit kertoi, että hänen neljän viikon golftauansa teki veronsa sen jälkeen, kun hän ampui kolmannen kierroksen 69:n tuloksesta 2 alle par 211 Olympialaisten TOKYO 2020 naisten golfissa Kasumigaseki Country Clubilla Perjantai.

23-vuotias maailman ykkönen, joka joutui jättämään useita tapahtumia, mukaan lukien naisten British Openin väliin dokumenttiongelmien vuoksi, sai vihdoin otteen par-13 71 6,648 jaardin radalla uppoamalla kolme birdietä kuudentena, 11. 17. reikää yksinäistä bogeyä vastaan ​​12. päivänä.

Tämän vuoden ANA Inspiration -voittaja ampui peräkkäin kahdella ensimmäisellä kierroksella, mikä tuhosi hänen toiveensa voittaa Thaimaan ensimmäinen olympiamitali golfissa. Hän on nyt 13 laukausta yhdysvaltalaisen golfaajan Nelly Kordan takana, joka johtaa 15 alle, ja intialainen Aditi Ashok seuraa toisena 12 alle.

”Kilpailun ulkopuolella oleminen vaikuttaa minuun. Joten minulla oli vaikeuksia löytää vauhtiani turnauksen alussa täällä, Patty sanoi.

Thaimaan ykkönen on päättänyt kutsua A-pelinsä lauantaina, jotta hän voi lentää Thaimaan lippua korkealla viimeisellä kierroksella.

– Minulle on suuri kunnia pelata Thaimaassa. Koska pääsen nyt uraan ja teen parhaani viimeisellä kierroksella lauantaina, hän sanoi.

Thaimaalainen nro 2 Ariya, joka päihitti avauskierroksen 6-overilla, vastasi Pattyn kanssa 69:llä kolmannella kierroksella, mikä oli parillinen kokonaissumma 3. Kuten Patty, Ariya sanoi pelinsä elpyvän ja hän maksimoi ponnistelunsa. vahvaa viimeistelyä varten.

– Pelasin paremmin kuin kahtena ensimmäisenä päivänä. Mutta en ampunut alhaisia ​​pisteitä, koska putoamiseni ei ollut tänään vahva. Toivon pelaavani parhaani viimeisellä kierroksella", entinen maailman ykkönen sanoi.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/