Lehdistötiedote: Patty, Ariya joutui vaikeuksiin thaimaalaisen olympiagolfmitalin etsinnässä

4: Thaimaan tavoite TOKYO 2021 -olympialaisten kolmannesta mitalista alkoi epävakaasti, kun suurmestarit Patty Tavatanakit ja Ariya Jutanugarn kestivät surkean esityksen naisten golfin avauskierroksen jälkeen Kasumigaseki Country Clubilla keskiviikkona.

Vuoden 2021 ANA Inspiration -voittaja Patty tai Paphangkorn vaihtoi kaksi birdietä (reiät 1 ja 12) kahdella bogeyllä (reikä 6 ja 11) aloittaakseen turnauksen parilla 71 tasatuloksella 23. sijalla, kun taas vuoden 2016 naisten British Openin ja 2018 US Women's Openin voittaja Ariya teki kuusi bogeyä tuhoisalle 77:lle, joka näki hänet 58. sijalla Hongkongin Tiffany Chanin rinnalla.

Thaimaa etsii lisää kisojen mitaleja, kun Panipak Wongpattanakit voitti kultamitalin naisten taekwondosta 57 kg ja nyrkkeilijä Sudaporn Seesondee on taattu pronssilla alle 60 kg naisten nyrkkeilyssä.

Ruotsalainen Madeline Sagstorm, joka voitti vuoden 75 Gainbridge LPGA:n Boca Riossa, hallitsi ensimmäistä kierrosta par 2020:n 71 6,648 jaardin radalla virheettömällä 66:lla, joka oli ennen maailman ykkössijaa yhdysvaltalaista Nelly Kordaa ja intialaista Aditi Ashokia. .

Maltillisesta lähdöstä huolimatta maailmanlistalla 13 oleva Patty oli tyytyväinen muotoonsa ja uskoi silti, ettei ero ollut liian suuri päästäkseen kiinni.

– En edes ampunut maalia, mutta olen silti hyvässä asemassa. Thaimaan pelaaminen niin suuressa tapahtumassa tekee minusta niin ylpeä. Se tuntuu samalta kuin pelaaminen yliopistossani", sanoi entinen UCLA Bruinsin opiskelija.

– Kurssi on melko tiukka ja hieman nopea. Putterini ei vain toiminut tänään. Toivon, että saisin tukea faneilta, koska pelaaminen ilman yleisöä tuntuu oudolta", 21-vuotias sanoi.

Maailmanlistalla 21. Ariya, joka joutui keskeyttämään kahden kierroksen jälkeen vuoden 2016 Rion kisoissa loukkaantumisten vuoksi, ei ollut lähelläkään parastaan, kun hän kamppaili päästäkseen väylille äärimmäisessä tilanteessa.

"Siellä oli niin kuuma. En osunut hyvin teelaukauksiin, mikä vaikeutti pelaamistani”, sanoi Ariya, joka voitti tällä kaudella kaksi LPGA-mestaruutta, yhden kotonaan Pattayalla ja toisen vanhemman sisarensa Moriyan kanssa Dow Great Lakes Bay Internationalissa vuonna Michigan.

Toisin kuin itselleen pelaaminen, maan edustaminen jännitti entisen maailmanlistan ykköstä, mikä selitti, miksi hän kamppaili päivänä.

”Vaikka nämä ovat toiset olympialaiseni ja olen kunnia, tunnen paineen, joka on aina ongelmani. Työnsin itseäni liikaa, mutta tulos kääntyi toisinpäin. Minulla on niin paljon työtä seuraavan kolmen päivän aikana. Mutta ensin minun on korjattava t-laukaukseni”, Ariya sanoi.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/