Lehdistötiedote: Thaimaan golfaajat Jazz ja Gunn saavuttivat korkeat nuotit, mutta jäävät paitsi mitaleista

Thaimaan golfaajat Jazz ja Gunn saavuttivat korkeat nuotit, mutta jäävät paitsi mitaleista

1. elokuuta 2021: Hallitseva Aasian kiertue nro 1 Atiwat “Jazz” Janewattananond ja thaimaalainen Gunn Charoenkul allekirjoittivat 27. ja 45., kun olympialaiset TOKYO 2020 miesten golf päättyi sunnuntaina Kasumigaseki Country Clubilla.

World No 150 Jazz voitti 68:n yhdistetyllä yhdeksän alle parin 275 par-71 7,447 XNUMX jaardin asettelulla. Hän sijoittui yhdeksän lyöntiä kultamitalisti yhdysvaltalaisen Xander Schauffelen jälkeen.

"Olen kirjaimellisesti iloinen saadessani olla täällä", sanoi Jazz, joka aloitti loistavasti avauskierroksella 64 ja oli toiseksi, mutta ei pystynyt säilyttämään tätä muotoa ja seurasi luvuilla 71 ja 72.

"Viimeisen kolmen päivän tulos ei ollut se tulos, jota etsin, mutta olen iloinen voidessani olla täällä ja otan pois hyvät asiat", lisäsi kuusinkertainen Aasian kiertueen voittaja ja entinen maailmanlista 38.

”Se oli outoa: normaalissa turnauksessa hiotaan tulos, mutta tämä viikko oli erilainen. Mutta en tullut kovin vihaiseksi. Itse asiassa nautin siitä, kun tajusin, ettei minulla ollut mahdollisuutta [voittaa mitalia], 26-vuotias lisäsi.

World No 281 Gunn pelasti parhaansa viimeiseksi ja karstaa viikon alimman pisteen 67 lopullisella tuloksella neljä alle 280. All Japan Tourin jäsentä vaikeutti loukkaantunut vasen peukalo, joka vaikutti hänen parilliseen tulokseen 71. kolme ensimmäistä kierrosta.

"Yritin vain suorittaa neljä kierrosta pahentamatta vammojani. Minun olisi pitänyt hyödyntää tietämystäni sääolosuhteista ja kurssista täällä. Toivon, että olisin tehnyt vähemmän pisteitä", sanoi 29-vuotias, joka palaa nyt Japan Tourille.

Kolminkertainen All Thailand Golf Tourin voittaja on saattanut jäädä palkintokorokkeelle, mutta hänen kerran elämässään kokemuksensa Tokiossa tällä viikolla jää aina hänen sydämeensä.

– Unelmani on aina ollut pelata olympialaisissa. Tähän pisteeseen pääseminen ei ole koskaan helppoa, koska sinun on kilpailtava monissa turnauksissa saadaksesi tarpeeksi ranking-pisteitä [pääsykseen]. Pidin peukkuja viime hetkeen asti, että ansaitsen paikan”, Phang Ngan maakunnasta kotoisin oleva golfari sanoi.

Thaimaan paras tulos olympialaisissa on edelleen Kiradech Aphibarnratin yhteinen viides sija kahdeksan alle par 276:lla, kahdeksan laukausta jäljessä vuoden 2016 Rion kisojen kultamitalisti Justin Rosesta Iso-Britanniasta.

Thaimaalaiset fanit voivat kuitenkin edelleen asettaa toiveensa kahteen naisten golfin supertähteen. Patty Tavatanakit ja Ariya Jutanugarn aloittavat kampanjansa golfin olympiakisoissa tällä radalla keskiviikkona.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/