Thaimaan kansallispuistojen osasto peruutti virallisesti määräyksensä sulkea Koh Samet kahdeksi kuukaudeksi paikallisten yritysten omistajien kokeman jälkeen

Rayong –

Kansallispuistojen, villieläinten ja kasvien suojelun ministeriö on tänään, 28. heinäkuuta, peruuttanut määräyksensä sulkea Koh Samet kahdeksi kuukaudeksi kunnostusta varten paikallisten yrittäjien paheksuttua, koska he ovat jo menettäneet valtavasti tuloja Covid- 19 pandemiaa.

Thawat Jenkarn, Khao Laem Ya-Mu Ko Sametin kansallispuiston johtaja, paljasti eilen, 27. heinäkuuta, että kansallispuistojen osasto oli antanut määräyksen Khao Laem Ya-Mu Ko Sametin kansallispuiston sulkemisesta, mukaan lukien Koh Samet, Khao Laem. Ya ja Mae Ramphueng Beach, kahdeksi kuukaudeksi 1. elokuuta - 30. syyskuuta kuntoutukseen sekä muihin kansallispuistoihin eri puolilla maata.

Tämä sai Rayongin paikalliset yrittäjät valmistautumaan lähettämään vastustuskirjeen kansallispuiston viranomaisille sen tilauksen peruuttamisen tarkistamiseksi ja anoen myötätuntoa, sillä kaikki olivat jo menettäneet paljon tuloja liiketoimintansa ylläpitämiseen Covid-19-epidemian aikana.

Koh Sametin matkailuyhdistyksen puheenjohtaja Sarinthip Thapmongkolsub totesi, että elinkeinoelämän toimijat olivat yleisesti vastustaneet päätöstä, koska se vaikuttaisi heidän liiketoimintaansa ja Koh Sametin luonto on jo palautettu saaren sulkemisen jälkeen pandemian vuoksi. Lisäksi Sarinthipin mukaan ulkomaisten ja kotimaisten matkailijoiden menetys viimeisen puolentoista vuoden aikana oli olennaisesti palauttanut saaren ympäristön ja luonnon kauneuden, ja he kamppailivat minkä tahansa liiketoiminnan puolesta sellaisenaan.

Hän kertoi toimittajille: "Koh Sametissa on yli 900 kyläläistä, eivätkä he tienneet mitä tehdä tai miten he voisivat ansaita tuloja, jos saari suljettaisiin kahdeksi kuukaudeksi. Meillä ei ollut aavistustakaan, saisimmeko taloudellisia korvauksia saaren sulkemisen jälkeen, koska yrittäjien on edelleen tuettava kaikkia työntekijöitään.

Tästä päivästä lähtien osasto oli juuri peruuttanut tilauksensa Khao Laem Ya-Mu Ko Sametin kansallispuistossa. Koh Samet ja Mae Ramphueng Beach toivottaisivat edelleen tervetulleiksi rokotetut turistit, kun taas Khao Laem Ya, Koh Kudee ja Koh Talu suljettaisiin edellisen määräyksen mukaisesti, koska saarilla ei asu kyläläisiä.

Kuva: Manager Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.