Taekwondon kultamitalisti "Tennis" ja joukkue saapuvat turvallisesti Phuketiin saapuakseen Phuket Sandboxiin tänään vastaanottaen lämpimästi tervetuloa perheeltä ja työkavereilta

Phuket -

Phuketin saari toivotti tervetulleeksi kultamitalisti Panipak “Tennis” Wongpattanakitin, hänen valmentajansa Choi Young-Seokin sekä Thaimaan Taekwondo Associationin urheilijoiden, valmentajien ja johtajien joukkueen, jotka saapuivat Phuketin kansainväliselle lentokentälle tänä aamuna 26. heinäkuuta.

Saapuessaan joukkue on edennyt Phuket Sandbox -projektin mukaisten Covid-19-ennaltaehkäisevien toimenpiteiden kanssa Phuketiin matkustamiseksi ja käynyt lentokentällä Covid-19-testin ennen kuin urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn ja Phuketin kuvernööri Narong Woonciew onnittelivat häntä lämpimästi. , Tenniksen isä Sirichai Wongpattanakit ja Asst. Professori Pimol Srivikorn Thaimaan taekwondoliitosta.

Tennis kumarsi polvilleen isäänsä, valmennustiimiä ja Thaimaan Taekwondo Sports Associationin presidenttiä päin ilmaistakseen syvimmän kiitollisuutensa.

Tiimi oleskelee Phuketissa 14 päivää Phuket Sandbox -menettelyn jälkeen. Tennis matkustaa ympäri saarta ja edistää samalla Phuketin matkailua ja sen kauniita turistikohteita. Saarella järjestetään myös perinteinen paraati, jossa kaikki voivat onnitella voittajajoukkuetta 5. elokuuta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.