Ominaisuus: Pattayan suurimmat tarinat kuluneelta viikolta – Pattaya ei näytä heräävän, Taco Bell saapuu, ruokalinjat lisääntyvät ja paljon muuta…

Hei Pattaya-uutisten lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen julkaisumme, jossa korostamme alueemme, Pattayan ja Chonburin, suosituimpia paikallisia tarinoita viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansallisia yhteenvetoja erillisessä artikkelissa, tämä on vain alueemme ja maakuntamme paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat sunnuntaista 4. heinäkuuta 2021 lauantaihin 10. heinäkuuta 2021. 

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

1. Pattaya siirtyy kaupungista, joka ei koskaan nuku, kaupunkiin, joka ei näytä heräävän

Tällä valokuvaesseellä oli tuhansia katselukertoja, ja se oli monien masentava katse Pattayan tilaan, joka on nähnyt leivän ja voin viihde- ja vieraanvaraisuusalan sulkeutuneena nyt kolmeksi kuukaudeksi ja kasvanut, eikä loppua näy.

Valokuvakierros: Pattaya lähtee kaupungista, joka ei koskaan nuku, kaupunkiin, joka ei voi herätä

2. Pattaya saa ensimmäisen Taco Bellin, avautuu yleisölle

Toistaiseksi Taco Bell näyttää olevan menestys väkijoukkojen suhteen, vaikka saatat haluta käyttää maskia joidenkin sosiaalisen median virusmateriaalien perusteella.

Pattaya saa vihdoin ensimmäisen Taco Bellin, joka avataan maanantaina 5. heinäkuuta

3. Skate park kaikki valmiina lähtöön Pattayassa

Tämä projekti valmistui ajallaan, ja se on todennäköisesti menestys monille paikallisille rullalautailufaneille, jotka ovat nähneet suosion kasvun Pattayassa.

Uusi skeittipuisto Bali Hain ylikulkusillan alla turvallisuustarkastustiimin sertifioima, valmis avattavaksi pian

4. Pattayan pormestari puhuu nousevista ruokajonoista kaupungissa

Covid-19:aan liittyvien sulkemisten jatkuessa, mikä pitää tuhansia työttöminä vähäisellä taloudellisella tuella ja keskushallinnon tuella, heidän mukaansa pormestari on puuttunut nopeasti nouseviin jonoihin, jotka ulottuvat satoihin eri puolilla kaupunkia.

Pattayan kaupungin pormestari käsittelee sosiaalisessa mediassa viruskuvia kaupungin massiivisista ruokalahjoituslinjoista

5. Kiinan kansalainen ja neljä thaimaalaista pidätettiin väitetysti aikuisten elokuvien kuvaamisesta Pattayalla

No, tämä ei kaipaa paljoa kommentteja...

Kiinan kansalainen ja neljä thaimaalaista pidätettiin väitetysti aikuisten elokuvien kuvaamisesta Pattayalla

6. Nigerian ja Thaimaan kansalaisia ​​pidätettiin Pattayalla väitetysti netissä romanssihuijauksesta Thaimaassa, nigerialainen mies hyppäsi ulos kolmannen kerroksen ikkunasta yrittääkseen paeta poliisia

Tämä tarina herätti paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Nigerian ja Thaimaan kansalaiset pidätettiin Pattayalla väitetysti netissä romanssihuijauksesta Thaimaassa. Nigerialainen mies hyppäsi ulos kolmannen kerroksen ikkunasta yrittääkseen paeta poliisia

7. Pattayan pormestari sanoo, että kaupunki aikoo edelleen avata ulkomaisille rokotetuille turisteille syyskuussa

Tähän ilmoitukseen on suhtauduttu paljon skeptisesti, mutta "avoin" ei tarkoita täysin avointa, kuten ennen covidia… se voi tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että turistit/vierailijat saavat tulla sisään strukturoidun vaihtoehtoisen valtion karanteenin kautta kuten ennen, missä he voivat rentoutua "suljetuissa" lomakohteissa tai Koh Larnilla. Nähdään.

Pattayan pormestari sanoo, että kaupunki aikoo edelleen avata ulkomaisille rokotetuille turisteille syyskuun 1. päivään mennessä ja kehittää lopullisia suunnitelmia

8. Saksalainen mies, jonka väitetty prostituoitu varasti Pattayassa

Tämä tarina valaisi kommenttiosiomme, ja monet lukijat "järkyttelivät", että Pattayalla oli prostituoituja, ja totesivat, että viranomaiset ovat aiemmin todenneet, ettei niitä ollut.

Väitetty prostituoitu pussitti saksalaisen miehen taskussa yössä Pattayalla

Siinä kaikki tälle viikolle. Kuten aina, kiitämme teitä tuestanne, lukemisestanne ja toivomme, että sinä ja perheesi pysytte turvassa!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/