Lehdistötiedote: Arabiemiirikuntien jalkapallotähti Fahad Mousa Ali vierailee Phuketissa osana Phuket Sandboxia

Seuraava on Thaimaan matkailuviraston lehdistötiedote. Heidän lausuntonsa ja mielipiteensä ovat heidän omiaan.

Bangkok– Tourism Authority of Thailand (TAT) Dubain toimisto isännöi Phuket Sandbox -ohjelman puitteissa Thaimaassa vierailevaa 11 matkailuvaikuttajaa ja -bloggaajaa Yhdistyneistä arabiemiirikunnista, muun muassa kuuluisan maajoukkueen jalkapalloilijan Fahad Mousa Alin.

Ryhmä kävi 2.-10 matkalla läpi tarvittavat turvallisuus- ja terveystoimenpiteet saapuessaan ilman, että infektioita ei löytynyt. He ovat nauttineet erilaisista aktiviteeteista ja saaren maalauksellisista luonnonmaisemista. Tämä on sisältänyt vierailun Rawai-yhteisössä, Phuketin vanhassakaupungissa ja Wat Chalongissa.

Fahad Mousa Ali kommentoi matkaa: ”Rakastan paljon Thaimaata ja Phuketia, jonne matkustan yleensä 7-8 kertaa vuodessa. Tällä matkalla olemme vierailleet monissa kauniissa paikoissa, kuten Big Buddhassa Wat Chalongissa, ja pitäneet hauskaa muun muassa mönkijällä ajamisen, snorklauksen ja vetoketjun kanssa. Aion varmasti välittää viettämäni hienon ajan ystävilleni ja seuraajilleni ja vakuuttaa heille, että Phuketissa on turvallista vierailla uudelleen."

Lähi-itä on TAT:lle tärkeä lähdemarkkina sen suuren ostovoiman vuoksi. Vuonna 2019 yli 130,000 8 turistia näiltä markkinoilta vieraili Thaimaassa usein perheryhmänä ja viipyi siellä keskimäärin 10-XNUMX päivää. He rakastavat erityisesti Phuketin luonnon kauneutta ja arvostavat alueen rikasta taidetta ja kulttuuria sekä tarjolla olevia ostosmahdollisuuksia.

TAT toivoo, että tämän vaikuttaja- ja bloggaajaryhmän isännöinti edistää Phuketin ja Thaimaan mainontaa Lähi-idässä viestillä siitä, että maa avautuu uudelleen matkailulle vierailijoiden terveyden ja turvallisuuden ollessa etusijalla.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/