Ominaisuus: Pattayan suurimmat tarinat viime viikolta – uudet alkoholisäännöt Chonburille, Ramayana avautuu uudelleen ja paljon muuta

Hei Pattaya-uutisten lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen julkaisumme, jossa korostamme alueemme, Pattayan ja Chonburin, suosituimpia paikallisia tarinoita viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansallisia yhteenvetoja erillisessä artikkelissa, tämä on vain alueemme ja maakuntamme paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat sunnuntaista 27 lauantaihin 2021. 

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

1. Ramayana-vesipuisto avataan uudelleen Chonburissa

Suosittu vesipuisto avattiin uudelleen kuukausien Covid-19-sulkujen jälkeen tiukoilla Covid-19-varotoimilla sen jälkeen, kun lääninhallitus totesi riskin olevan alhainen ulkopuolelta, sosiaalisesti etäällä olevalta tapahtumapaikalta. Ne ovat tällä hetkellä auki joka viikonloppu.

Videouutiset: Ramayana-vesipuisto avataan jälleen tänä viikonloppuna

2. Viidellä ihmisellä on positiivinen Covid-19-testi Pattayassa alkoholia ja vesipiippua myyviin "ravintoloihin" tehdyn ratsian jälkeen.

Jatkona yhdelle edellisen viikon suurimmista tarinoista, yli 100 ihmistä testattiin Covid-19:n varalta, jotka havaittiin väitetysti rikkoneen Covid-19-sääntöjä juomalla, seurustelemalla ja seurustelemalla "ravintolassa" rikkoneen myös nykyisiä sääntöjä. ja määräyksiä Covid-19:n leviämisen estämiseksi. Viidellä ihmisellä testi oli positiivinen.

PÄIVITYS: Viidellä ihmisellä oli positiivinen Covid-19-testi Pattayan ratsastuksessa ravintoloihin, joiden väitetään rikkovan Covid-19-sääntöjä

3. Pattaya Beer Barin toimijat pyytävät apua hallituksen johtajilta ja virkamiehiltä, ​​koska heidän sektorinsa sulkeminen jatkuu.

Lähes kolmen kuukauden baarien ja viihteeseen liittyvien sulkemisten jälkeen Chonburissa ja Pattayassa omistajat ilmoittavat, että he ovat saaneet vain vähän tai ei ollenkaan taloudellista apua, toimenpiteet eivät näytä pysäyttävän Covid-19:ää, koska tapaukset ovat itse asiassa lisääntyneet, ja he haluavat tukea tai lupaa etsiä vaihtoehtoisia tulonlähteitä.

Pattayan olutbaarin operaattorit lähettävät pormestarille kirjeen, jossa he pyytävät apua Covid-19-sulkemisten vuoksi

4. Tuntematon ulkomaalainen pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli varastanut viinapulloja kaupasta, johtanut virkailijoita ja kyläläisiä jalka-ajossa

Viime viikon kommentoiduin ja suosituin videomme. Annetaan videon puhua.

Videouutiset: Pattayalla pidätetty tuntematon ulkomaalainen, jonka epäillään varastaneen alkoholia, pakenee kattojen yli.

5. Päihtynyt rakennusurakoitsija pidätettiin ampumisen jälkeen aseella julkisesti Jomtien Beachillä

Toinen suosittu tarina viime viikolta ja huono elämänpäätös ampua aseella, jopa aihioilla, lähellä Pattayan poliisin ala-asemaa Dongtan Beachillä.

PÄIVITYS: Päihtynyt rakennusurakoitsija antautui poliisille avattuaan tulen aseella Jomtien Beachillä ajon aikana

6. Chonburi vapauttaa uusia rajoituksia alkoholin ja ryhmien juomisen ympärille

Nykyään on teknisesti lain vastaista Chonburissa juoda useamman kuin yhden ihmisen kanssa yön yli, jopa omassa kodissasi, samanlainen sääntö kuin Surat Thanilla aiemmin. Chonburin virkamiesten mukaan Covid-19:n estämiseksi suunniteltu reaktio tähän sääntöön oli nopeaa ja vihaista sekä thaimaalaisilta että englantilaisilta lukijoilta. Uudet rajoitukset siirsivät myös alkoholin myyntiaikaa klo 11 katkaisuilta klo 00 kaikissa myymälöissä.

Chonburi julkaisee uuden määräyksen: Ei alkoholinmyyntiä missään iltaisin klo 8–00, kieltää kaiken juomisen ryhmissä yön yli "Covid4:n pysäyttämiseksi"

7. Pattayan ruokakärryjen myyjä sytytti itsensä tuleen, oli kuulemma järkyttynyt hänen liiketoimintaansa vahingoittavista Covid-19-rajoituksista

Erittäin surullinen tarina viime viikolla, joka näyttää Covid-19-toimenpiteiden, sulkemisten ja rajoitusten "toisen puolen" ja niiden vaikutuksen taloudelliseen ja mielenterveyteen.

Pattayan ruokakärryjen myyjä sytytti itsensä tuleen, oli kuulemma järkyttynyt hänen liiketoimintaansa vahingoittavista Covid-19-rajoituksista

8. Britannian kansalainen pidätettiin sen jälkeen, kun hänen väitetään ampuneen aseella useita kertoja ilmaan ja usean tunnin eron Pattayan poliisin kanssa Pattayan luksuskodissa

Toinen voimakkaasti kommentoitu artikkeli viime viikolla. Tapauksen tutkinta on tiettävästi vielä kesken.

Britannian kansalainen pidätettiin sen jälkeen, kun hänen väitetään ampuneen aseella useita kertoja ilmaan ja usean tunnin eron Pattayan poliisin kanssa Pattayan luksuskodissa

Siinä se tälle viikolle! Arvostamme tukeasi, lukijakuntaasi ja toivomme turvallista tulevaa viikkoa sinulle ja perheellesi!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/