Thai Vietjet laajentaa tukea matkustajille heinäkuussa 2021

Seuraava on lehdistötiedote. Heidän lausuntonsa ovat heidän omiaan.

Bangkok, 29. kesäkuuta 2021 –  COVID-19:n jatkuvan kiihtymisen vuoksi Thaimaassa lentoyhtiö ilmoittaa lisäkäytännöistä tukeakseen matkustajia, joilla on Thai Vietjet -lippu kotimaan lentoverkostossa.

Matkustajille, jotka ovat varanneet liput ja maksaneet maksut 31 mennessä ja joiden matkapäivä on 2021.-1, voivat valita yhden seuraavista tuista:

  1. Ilmainen lentopäivämäärän muutos yhden kerran. Uuden matkustuspäivän on oltava 31 mennessä ja lentojen saatavuuden mukaan. Uudelleenreititys ei ole käytettävissä.

(Matkustajat, jotka ovat varanneet liput lentoyhtiön verkkosivuston kautta https:/ /skyfun.vietjetair.com/, voi vaihtaa lentoa kätevästi lentoyhtiön verkkosivuston "Hallitse varausta" -ominaisuuden kautta. https://skyfun.vietjetair.com/searchreservationÂ) 

  1. Lipun arvon säilyttäminen Credit Shellinä, joka on voimassa 3 kuukautta alkuperäisestä matkapäivästä.

Matkustajat, joilla on matkustuspäivämäärät kuuluvat yllä mainittuun ajanjaksoon ja haluavat ottaa yhteyttä lentoyhtiöön (vähintään 72 tuntia ennen alkuperäistä lähtöaikaa) saadaksesi tukea, valitse yksi alla olevista viestintävaihtoehdoista:

  1. 1. Sähköisellä lomakkeella:https://bit.ly/3dodYIF
  2. ‘Hallitse varausta’-ominaisuus osoitteessahttps://skyfun.vietjetair.com/searchreservation(Saatavilla matkustajille, jotka ovat varanneet lipun lentoyhtiön verkkosivuston kautta https://skyfun.vietjetair.com vain)
  3. 3.By Line:@Thaivietjet
  4. 3. Sähköpostitse:vz.support@vietjetair.com
  5. 4. Live Chatilla osoitteessahttps://skyfun.vietjetair.com/

Thai Vietjet on sitoutunut tarjoamaan korkeimman turvallisuustason ja pyrkinyt jatkuvasti tarjoamaan kaikki mahdolliset yhteydenottokanavat ja käytännöt matkustajiensa tukemiseksi parhaiten nykyisen Covid-19-epidemian aikana.

###

Tietoja Vietjetistä: 

Uuden aikakauden lentoyhtiö Vietjet ei ole vain mullistanut ilmailuteollisuutta Vietnamissa, vaan se on myös ollut uraauurtava lentoyhtiö koko alueella ja ympäri maailmaa. Keskittyen kustannusten hallintakykyyn, tehokkaaseen toimintaan ja suorituskykyyn, Vietjet tarjoaa lentomahdollisuuksia kustannussäästöillä ja joustavilla hinnoilla sekä monipuolisia palveluita asiakkaiden vaatimuksiin.

Vietjet on International Air Transport Associationin (IATA) täysivaltainen jäsen, jolla on IATA Operational Safety Audit (IOSA) -sertifikaatti. Vietnamin suurimpana yksityisenä lentoyhtiönä lentoyhtiölle myönnettiin korkein turvallisuusluokitus 7 tähdellä vuosina 2018, 2019 ja 2020 maailman ainoalta turvallisuus- ja tuoteluokitussivustolta airlineratings.com, ja se on listattu yhdeksi maailman lentoyhtiöistä. Airfinance Journalin 50 parasta lentoyhtiötä terveen rahoituksen ja toiminnan takaamiseksi vuosina 2018 ja 2019. Lentoyhtiö on myös valinnut parhaaksi halpalentoyhtiöksi tunnetuilta organisaatioilta, kuten Skytrax, CAPA, Airline Ratings ja monet muut.

Thai Vietjet tekee yhteistyötä Vietjetin kanssa laajentaakseen lentoverkostoaan ja tarjotakseen matkustajille enemmän mahdollisuuksia tutustua Thaimaahan ja moniin muihin maihin. Tällä hetkellä lentoyhtiö liikennöi 14 kotimaan reittiä Bangkokista Chiang Maihin, Chiang Raihin, Phuketiin, Krabiin, Hat Yaihin, Khon-kaeniin, Nakhon Si Thammaratiin, Ubon Ratchathaniin, Surat Thaniin, Udon Thaniin sekä suoran lennon Chiang Raista Phuketiin, Hat Yai ja Udon Thani, suora lento Chiang Maista Nakhon Si Thammaratiin, 8 reittiä, jotka yhdistävät Thaimaan ja Vietnamin, kuten Bangkokista Da Lat/Da Nangiin, ja enemmän kansainvälisiä reittejä Thaimaasta Manner-Kiinaan.

Lisätietoja osoitteessa www.vietjetair.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/