Lisätietoa väitetystä ampujasta, joka ampui eilen Bangkokin alueella sairaalahoidossa olevan Covid-19-potilaan ja lähikaupan virkailijan, julkaistiin.

KUVA: Manager Online

Pathum Thani -

Eläkkeellä oleva sotilas, jonka kerrottiin ampuneen kuoliaaksi Covid-19-potilaan Pathum Thanissa ja lähikaupan työntekijän Bangkokissa eilen, 24. kesäkuuta, on väitetysti tunnustanut tappaneensa nämä kaksi katkeruuden vuoksi.

23-vuotias väitetty ampuja, jonka lainvalvontaviranomaiset nimesivät Kawin Saengnilkuliksi, tunkeutui kenttäsairaalaan National Institute on Drug Abuse Treatment -instituutissa Thanyaburin alueella Pathum Thanissa varhain eilen aamulla, 24. kesäkuuta, ja tappoi miespuolisen Covid-19-potilaan ennen kuin pakeni sukulaisensa taloon Ranongin maakuntaan.

Voit lukea koko eilen käsittelemämme tarinan alta:

[PÄIVITYS] Väitetty ampuja, joka tappoi Covid-19-potilaan kenttäsairaalassa Pathum Thanissa tänä aamuna, antautui poliisille Ranongin talossa

Hän antautui poliisille useita tunteja kestäneen erimielisyyden jälkeen heidän kanssaan, jotka piirittivät hänen sukulaisensa kotia ennen kuin hänet vietiin paikalliselle poliisiasemalle oikeuskäsittelyä varten.

Tunnustuksensa mukaan hän ampui ensin lähikaupan työntekijän Rathawit Santikuptapongin, 32, kello 7-11 keskiviikko-iltana/torstaiaamuna, kun kerrottiin rikkoneen olutpullon kaupassa vahingossa ja häntä pyydettiin maksamaan vahingoista. Hän kieltäytyi maksamasta ja pyysi heitä "pääsemään siitä yli ja se oli onnettomuus", mutta työntekijä vaati rahaa, noin 60 bahtia. Entisen varusmiehen kerrottiin sitten ampuneen virkailijaa lausuntonsa mukaan 5-6 kertaa ennen kuin pakeni paikalta huumekuntoutussairaalaan Thanyaburin alueella.

Hän valitsi paikan tarkoituksella, koska se oli huumeriippuvaisten hoitokeskus, jonka hän väitti joutuneensa huumeidenkäyttäjän fyysiseen pahoinpitelyyn armeijakoulutuksen aikana ja oli siitä lähtien katkera.

KUVA: Manager Online

Kun Covid-19-positiivinen potilas, Suksant Sewaphan, 54, oli saapumassa kenttäsairaalaan, hänen väitettiin pukeutuneena naamiointiin ja punaiseen barettiin, havaittiin kävelevän ulos ensimmäisen kerroksen vessasta. Sitten Kawin kysyi häneltä, oliko hän huumeiden käytössä. Ennen kuin hän ehti saada vastausta, hän kuitenkin käytti yhtäkkiä tuliasettaan ja ampui potilaan ennen kuin pakeni kotiinsa Ranongissa, missä hänet lopulta saatiin kiinni. Sekä Covid-19-potilas että lähikaupan virkailija olivat Kawinille täysin vieraita.

Tutkinnan aikana Kawinin isää, jota ei nimetty, kuulusteltiin lisätietojen saamiseksi. Hän kertoi, että hänen pojallaan oli kaksi epäkohtaa, kun hän oli asevelvollisena vuosina 2017–2019. Hän väitti joutuneensa fyysiseen pahoinpitelyyn opettajansa toimesta, joka oli myös huumeriippuvainen opiskellessaan englantia, mikä aiheutti pitkään ja tukahdutettua kaunaa siitä lähtien.

KUVA: Manager Online

Samaan aikaan Thaimaan kuninkaallisen armeijan päällikkö paljasti, että alkuperäisen tutkinnan aikana väitetyn ampujan lausunnosta, jonka mukaan koulutuksessa ei kerrottu esiintyneen fyysistä väkivaltaa.

”Hänen pahoinpitelystä syytetyn ohjaajan, hänen kollegoidensa ja vanhempiensa raportit ja tiedot kerättiin lisätutkimuksia varten. Koska tapauksen kerrottiin tapahtuneen 2 vuotta sitten, suurin osa eläkeläisistä ja työtovereista on kuitenkin jo kotiutettu. Opettaja kuitenkin väitti, ettei koulutuksessa ollut fyysistä vahinkoa”, hän totesi.

Harjoittelussa tapahtuneen fyysisen pahoinpitelyn osalta tehdään kuitenkin lisäselvitys, mukaan lukien rynnäkköpataljoonan perussopeutuskoulutuksen harjoitusmenettelyt ja yksityiskohdat sekä siitä, onko se fyysisesti ja henkisesti liioiteltu.

Kawin saa tällä välin ainakin kuusi syytettä, mukaan lukien ensimmäisen asteen murha, liittyen ampumiseen, ja hän on edelleen poliisin pidätettynä suoritettuaan rikosten uudelleenesitysten aiemmin tänään.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.