[PÄIVITYS] Väitetty ampuja, joka tappoi Covid-19-potilaan kenttäsairaalassa Pathum Thanissa tänä aamuna, antautui poliisille Ranongin talossa

KUVA: Bangkokbiznews

Pathum Thani -

Väitetty ampuja, joka tunkeutui kenttäsairaalaan ja tappoi Covid-19-potilaan Pathum Thanin maakunnassa aikaisempina tunteina tänä aamuna, 24. kesäkuuta, on löydetty piileskelemässä sukulaisensa talosta Ranongin maakunnassa.

Klo 03.15 alkaen Chulalongkorn Pathum Thanin maakunnan poliisin Pratunam Chulalongkornin poliisiasemalle ilmoitettiin ampumisesta Covid-19-kenttäsairaalassa, joka sijaitsee National Institute on Drug Abuse Treatment -instituutissa Thanyaburin alueella. Miespotilas löydettiin kuolleena tapahtumapaikalta.

Epäiltyä tarkkailtiin CCTV:n kautta, ja hänen kerrottiin pukeutuvan sotilaalliseen univormuun punaisella baretilla ja kävellen rauhallisesti sairaalan sisäänkäynnille tupakka ja ase käsissään.

KUVA: Manager Online

Alustavan tutkinnan mukaan ampujaksi epäilty oli entinen varusmies, joka on ollut armeijasta erotettuna vuodesta 2019 ja jolla on ollut jonkin verran mielenterveysongelmia ja -häiriöitä.

Epäillyn tunnistivat myös hänen perheenjäsenensä, jotka kertoivat, että epäilty oli myös ampunut Bangkokin alueella päivittäistavarakaupan työntekijän ennen Pathum Thanissa tapahtuneen ammuskelun suorittamista. Motiiveja molempiin murhiin ei ole vielä paljastettu.

 

Maantiepoliisit jäljittivät hänen valkoisen lava-autonsa ja sen rekisterikilven ja havaitsivat heidän matkustaneen Etelä-Ranongin alueelle noin kello 10. Hänen ajoneuvonsa löydettiin myöhemmin puoli tuntia myöhemmin talosta, jonka kerrottiin olevan hänen sukulaisensa, Muaeng Ranongin alueella.

Kello 11 lähtien poliisi piiritti talon painostaakseen eläkkeellä olevaa sotilasta, joka kerrottiin jääneen taloon. He eivät vielä lähestyneet sisälle, kun he odottivat hänen rauhoittuvan.

Lehdistön aikaan hänen kerrottiin pitäneen sukulaistaan ​​panttivankina. Annamme lisää päivityksiä tästä tarinasta sen kehittyessä täällä.

Kello 1 mennessä epäilty ampuja on antautunut poliisille kahden tunnin neuvottelujen jälkeen. Hän on nyt poliisin huostassa lisätutkintaa ja oikeuskäsittelyä varten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.