Thaimaan villieläinosasto tarjoaa apua Hua Hinin asukkaille viruskuvan jälkeen, jossa norsu murtautuu paikalliseen kotiin

Hua Hin -

Thaimaan kansallispuistojen, villieläinten ja kasvien suojelun osasto yhdessä paikallisten viranomaisten kanssa tutkii parhaillaan tapausta, jossa luonnonvaraiset norsut tunkeutuvat Prachuap Khiri Khanin maakunnassa sijaitsevaan Hua Hinin paikalliseen asuntoon.

Viranomaiset saapuivat taloon tarkastettavaksi sen jälkeen, kun kuvat villinorsusta, joka rikkoi keittiön seinää etsiessään ruokaa, levisi eilen 20. kesäkuuta.

Viruskuvat julkaissut Facebook-tilin omistajan Ratchadawan Phungprasopphonin mukaan norsu tuli hänen keittiöönsä joka päivä syömään, mutta ei koskaan vahingoittanut ketään perheenjäseniään.

"Se tuli usein keskellä yötä joka päivä. Vain seinä ja osa omaisuutta vaurioituivat, mutta se ei vahingoittanut ketään”, hän kommentoi.

Virkamiehet tekivät sitten yhteistyötä paikallisten virastojen kanssa tarjotakseen apua ja korjatakseen talon vauriot mahdollisimman pian, ennen kuin he neuvottelivat Kaeng Krachanin kansallispuiston Huai Sat Yain osapiirin hallintoorganisaation ja siihen liittyvien virastojen kanssa estääkseen tapauksen toistumisen.

"Meidän piti aluksi tarjota tietoa ja luoda ymmärrystä alueen kyläläisille, jotta voimme hoitaa tilanteen, jos he kohtasivat villieläimiä, mukaan lukien ennaltaehkäisevät ohjeet kyläläisille ja norsuille mahdollisesti aiheutuvien haittojen estämiseksi", virkamies sanoi.

Kuva: Facebook – รัชฎาวรรณ ผึ้งประสพพร, Thainewsonline

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.