Ominaisuus: Pattayan parhaat paikalliset tarinat viime viikolta – Uusi puisto valmistui, baarien omistajat pyytävät lupaa avata, Koh Larn avautuu ja paljon muuta!

Hei Pattaya-uutisten lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen julkaisumme, jossa korostamme alueemme, Pattayan ja Chonburin, suosituimpia paikallisia tarinoita viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme useita tarinoita päivittäin, ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat sunnuntaista 13. kesäkuuta 2021 lauantaihin 19. kesäkuuta 2021. 

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

1. 13 teini-ikäistä pidätettiin väitetysti kotijuhlien järjestämisestä Pattayan alueella

Juhlat, sosiaaliset tapahtumat ja vastaavat kokoontumiset ihmisten lukumäärästä riippumatta ovat edelleen Covid-19-sääntöjen vastaisia ​​Chonburissa. Tämä johtuu siitä, että poliisi on tehostanut täytäntöönpanoa ja totesi, että monet ihmiset turvautuvat kotibileisiin, koska kaikki baarit ja viihdepaikat ovat olleet suljettuina noin kaksi ja puoli kuukautta.

13 teini-ikäistä pidätettiin, koska heidän epäillään rikkoneen Covid-19:n hätäasetuksen sääntöjä pitämällä kotibileet lomakeskuksessa Pattayan alueella

2. Koh Larn avautuu uudelleen vierailijoille viikkojen sulkemisten jälkeen

Sen jälkeen, kun Koh Larn on ollut suljettuna 5. toukokuuta Covid-19:aan liittyvien toimenpiteiden vuoksi, se on nyt avattu kokonaan uudelleen, ja arviolta yli 70 % saaren väestöstä on rokotettu Covid-19:ää vastaan.

Koh Larn avautuu tänään uudelleen vierailijoille viikkoja kestäneiden Covid-19-virukseen liittyvien sulkemisten, lauttojen ja veneiden aikataulujen jälkeen

3. Pattaya City edetä Pattayan rautatiealueen suuressa salaojitushankkeessa

Tämän viisivuotisen hankkeen on tarkoitus korjata kerta kaikkiaan Pattayan rautatien tulvaongelmat ajoissa suurnopeusjunaprojektia varten. Nähdään.

Pattayan kaupunki etenee suuressa salaojitushankkeessa, jonka tarkoituksena on korjata Pattayan rautatien tulvat

4.  Chonburi-yritysten omistajien rauhanomainen protesti auttaa avaamaan tapahtumapaikat uudelleen

Joukko eri yritysten, enimmäkseen kauneusklinikoiden, omistajia protestoi viime viikolla Chonburin kaupungintalolla, mikä auttoi onnistuneesti avaamaan uudelleen yrityksensä, jotka olivat olleet suljettuina kaksi kuukautta Covid-19-rajoitusten vuoksi ilman taloudellista tukea.

Chonburi-yritysten omistajien rauhanomainen mielenosoitus auttaa edistämään niiden toimipisteiden avaamista uudelleen

5.  Isoja uusia suunnitelmia Nakluan "vanhoille" kalamarkkinoille

Toinen suuri suunnitelma tehdä nykyisestä Vanhankaupungin kala- ja äyriäistorista merkittävä matkailukohde ja Itäisen talouskäytävän hankkeen keskipiste.

Itäisen talouskäytävän järjestäjät aikovat lisätä investointeja Pattayan vanhankaupungin kala- ja äyriäismarkkinoille

6.  Pattaya tilaa yksityisesti 100,000 XNUMX annosta Sinopharm-rokotetta yrittääkseen nopeuttaa niiden avaamista

Kiinasta saapui tänä aamuna yhteensä miljoona Sinopharm-rokotetta, joista osa oli varattu Pattayalle.

Pattaya tilaa itsenäisesti 100,000 19 annosta Sinopharm Covid -XNUMX -rokotetta nopeuttaakseen Pattayan rokotuskampanjaa

7.  Uusi julkinen puisto Jomtienissa Rivieraa vastapäätä valmis, avautuu yleisölle muutaman viikon kuluttua

Tässä on katsaus lähialueemme uusimpaan julkiseen puistoon. Vain muutama hallinnollinen ja lisensointivaihe on suoritettava ennen elokuulle asetettua julkista avaamista.

Jomtienin uusi julkinen puisto valmistui, ja se avataan yleisölle elokuussa

8.  Pattaya-baarin ja viihteen omistajat pyytävät, että heidän sallittaisiin avata Covid-19-toimenpiteiden ja -sääntöjen mukaisesti

Toistaiseksi vetoomukset näyttävät putoavan kuuroille korville, koska kaikkien valtakunnallisten viihdepaikkojen sulkeminen, joka on ollut voimassa huhtikuun 10. päivästä lähtien, venyy. Taloudellista tukea tälle alalle on myös saatu vain vähän tai ei ollenkaan, mikä on myös aiheuttanut kasvavaa vihaa yritysten omistajissa.

Pattayan baariolutoperaattorit vaativat hallitusta avaamaan ulkomaisille turisteille ja lieventämään viihdesektorin sulkemistoimenpiteitä tai antamaan merkittävää taloudellista tukea

Siinä se tälle viikolle! Kiitos kuten aina tuestanne ja The Pattaya Newsin lukijasta! Oikein turvallista tulevaa viikkoa sinulle ja sinulle!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/