78-vuotias asiakas tekee poliisille ilmoituksen parturistaan ​​huonosta hiustenleikkauksesta Udon Thanissa

Udon Thani -

78-vuotias asiakas teki eilen 17. kesäkuuta poliisivalituksen Bandungin poliisiasemalle Udon Thanissa ja pyysi 60 bahtia hyvitystä sen jälkeen, kun paikallinen kampaaja oli leikannut hänen hiuksensa epätasaisesti.

Vanhempi mies, jonka nimeksi annettiin vain ”Wen Fa”, saapui iltapäivällä poliisiasemalle tekemään raivoissaan poliisiilmoituksen kampaajaa vastaan, joka teki hänelle epämiellyttävän kampauksen. Hän halusi myös saada takaisin 60 bahtia hiustenleikkauksesta ja vielä 20 bahtia kaupasta ostamistaan ​​energiajuomista, yhteensä 80 bahtia takaisin. Hän väitti, että kampaaja, jota Bandungin poliisi ei nimennyt, kieltäytyi tarjoamasta hänelle hyvitystä.

Everstiluutnantti Thaworn Saengchanda, Ban Dungin poliisiaseman apulaispääkersantti, joka oli tuolloin päivystetty, sen sijaan kehui kantelijaa ja sanoi, ettei hänen pitäisi tehdä ilmoituksia, koska hän näytti jo hyvältä uudessa hiustyylissään. . Poliisi maksoi hänelle myös 60 bahtia hiustenleikkauskorvauksen ilman kampaajaa.

Pian sovittelun jälkeen mies rauhoittui ja jätti valituksensa parturia vastaan ​​ja poistui poliisiasemalta. Viranomaiset eivät voineet muuta kuin hymyillä tilanteelle ja olivat tyytyväisiä, että he pystyivät ratkaisemaan sen, mikä osoittaa, ettei koskaan tiedä, mitä Thaimaan lainvalvontaviranomaisissa voi tapahtua päivän aikana. Asiaan liittyvä Thaimaan lehdistö, joka oli tapahtuma-aikaan poliisiasemalla, kuvasi ja videoi koko tapahtuman.

Kuva: Siamrath

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (4 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.