Itäisen talouskäytävän järjestäjät aikovat lisätä investointeja Pattayan vanhankaupungin kala- ja äyriäismarkkinoille

Pattaya -

EEC (Eastern Economic Corridor) -suunnittelijat ja asiaankuuluvat virastot aikovat vahvistaa Vanhankaupungin Naklua Marketia tehdäkseen markkinoista yhdeksi ASEANin parhaista merenelävien markkinoista heidän mukaansa.

Kokous pidettiin tänään (15th) ja sitä johtivat ETY:n sihteeri Kanit Sangsupan ja Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunplume.

Mr. Kanit kertoi The Pattaya News -lehden toimittajille: "Vanhankaupungin Nakluan markkinat ovat yksi NEO Pattaya -kampanjan tärkeimmistä projekteista, joiden tavoitteena on kehittää Lan Poe Marketia paikallisen yhteisön kanssa ja ottaa viimeinen paikallinen mangrovemetsä suojattuna ympäristönä. matkailukohde."

"Markkinoita kehitetään yhdeksi ASEAN-maiden parhaista kala- ja äyriäismarkkinoista ja siitä tulee tärkeä kohde kotimaisille ja ulkomaisille matkailijoille, jotka haluavat nähdä todelliset "perinteiset" markkinat." Kanit jatkoi.

"Thain hallitus auttaa osan investoinneista. Lisäksi haemme lisää investointeja liikemiehiltä ja kiinnostuneilta tähän ja muihin ETY-hankkeisiin." Kanit totesi, mutta ei tarkentanut investointimääriä tai budjetteja.

”Sillä välin markkinoiden myyjien tulee varmistaa, että heillä on laadukkaimmat tuotteet, asiakaspalvelu ja esittely. Jos tämä projekti onnistuu, arvioimme tämän alueen keskimääräisen markkinamyyjän kasvattavan liikevaihtoaan kolme kertaa. Kanit lisäsi.

"Yksi suurimmista tavoitteistamme on pitää markkinoiden identiteetti paikallisena kalastusyhteisönä "perinteisessä" tyylissä ja tuoda vierailijoille esille thaimaalaista kulttuuria, kalastuskulttuuria sekä esitellä aitoja perinteisiä thaimaalaisia ​​elämäntapoja ja arvoja. Kanit sanoi myös.

"Odotamme houkuttelevamme lisää sijoittajia tämän vuoden loppuun mennessä, ennen kuin voimme aloittaa perusparannusprojektin, toivottavasti seuraavan tilikauden aikana lähtökohtana", Kanit päätti.

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya kertoi Pattaya Newsin toimittajille: "Tavoitteemme on tehdä Vanhankaupungin Naklua markkinoista yksi Pattayan tärkeimmistä turistikohteista. Säilytämme markkinoiden perinteisen tunnelman ja kulttuurin samalla kun lisäämme kulissien taakse lisämukavuuksia, kuten 5G-teknologian sekä paremmat tilat ja turvallisuuden yhteisölle.

”Ympäristöhuolto on myös tärkeä huolenaihe ja mangrovemetsien, kanavien ja kalastusalueiden suojeleminen. Markkinat jaetaan kolmeen vyöhykkeeseen, jotka ovat Seaside Zone, Old Town Market Zone ja The Square Zone. Pormestari päätti.

Lisätietoja ETY-hankkeista, jotka sisältävät monia erilaisia ​​suunnitelmia, mukaan lukien yksiraiteinen, suurnopeusjunarata, Walking Streetin ja Pratumnakin kukkulan kunnostus, ja muut projektit napsauta tästä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulupuhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.