Yhteensä 14 ulkomaan kansalaista pidätettiin, koska he viipyivät Thaimaassa koillisissa maakunnissa, ja pisin yli 7.5 vuotta!

Bangkok -

Maahanmuuttopoliisi ilmoitti tänään, 11. kesäkuuta, pidättäneensä 14 ulkomaalaista, joiden kerrottiin jääneen Thaimaassa yli oleskelun Koillisprovinsseissa, pisin yli 7 vuoden oleskelu!

Sieppaus tehtiin osana ennakoivaa lähestymistapaa, jolla estetään Covid-19:n leviäminen siirtotyöläisiin ja ulkomaalaisten keskuuteen alueilla, maahanmuuttopäällikkö Sompong Chingduang sanoi. Virkamiehet olivat aktiivisesti pyytäneet alueella asuvien ulkomaalaisten passeja ja henkilöllisyystodistuksia varmistaakseen, että kukaan ei ollut ylittänyt rajoja laittomasti, mikä saattoi kiertää Covid-19-karanteenisääntöjä, mikä johti oleskeluajan ylittymiseen.

Pidätysten joukossa yksi kahdesta Kamerunin kansalaisesta, jonka nimi paljastettiin vain Njibiliksi, jäi kiinni Khon Kaenin maakunnassa. ja sen ilmoitettiin viipyneen pisin, yhteensä 2,779 7.5 päivää eli noin XNUMX vuotta.

Kahdeksan heistä oli tiettävästi Intian kansalaisia, jotka kaikki vangittiin Koillisissa maakunnissa, mukaan lukien Surin, Roi Et, Nakhon Ratchasima ja Yosothon. Muita kansalaisia ​​ovat Kambodža, Myanmar ja Vietnam.

Heidät kaikki vietiin maahanmuuttovirastoon oikeuskäsittelyä ja mahdollista karkottamista ja mustalle listalle lisäämistä varten.

Kuva: Maahanmuuttovirasto

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (6 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.