Thaimaan kuninkaallinen poliisi ilmoittaa laajasta tukahduttamisesta laittomaan aseiden myyntiin verkossa seitsemällä eri alueella Bangkokissa

Bangkok -

Thaimaan kuninkaallisen poliisin (CSD) rikostentorjuntaosasto raportoi tänään, 10. kesäkuuta, laajasta tukahduttamisesta laittomaan aseiden myyntiin verkossa Bangkokissa, jonka uskottiin liittyvän aseiden salakuljetusverkostoon, jonka kiertovaroja on vähintään sata miljoonaa bahtia. .

Kolme epäiltyä, Sippawut Promprasit, 28, Traipob Lalert, 57, ja Natthapong Sri-ngarm, 42, pidätettiin rikostuomioistuimen pidätysmääräyksen nojalla syytettyinä yhteisestä salakuljetuksesta ja rekisteröimättömien ampuma-aseiden tai räjähteiden hallussapidosta.

Ratsia löydettiin ja takavarikoitiin seitsemältä Bangkokin alueelta yhteensä 23 lyhyttä ja pitkää asetta sekä yli 1,000 XNUMX patruunaa. Myös väitetty asiakas, joka osti ryhmältä aseen, otettiin kiinni haulikon kanssa.

Poliisi eversti Jirapob Phuridet, rikostentorjuntapäällikkö, kertoi thaimaalaisille tiedotusvälineille, että epäiltyjen uskottiin olleen osa laitonta asemyyntiä mustalla markkinoilla, jossa ampuma-asekauppiaat myivät aseitaan asiakkaille online-kauppaalustoilla.

Hän totesi: "He perustaisivat salaisen ryhmäkeskustelun ilmaista ampuma-asekauppaa ihmisten kesken, joilla on samat kiinnostuksen kohteet, mutta välttyivät poliisin valvonnalta. Suurin osa jaetuista ampuma-aseista oli yleensä freelance-asemiesten ja huumekauppaverkostojen jäsenten käsissä, mikä saattoi johtaa vakaviin rikoksiin.

"Rikostentorjuntaosaston kokonaistutkinta alkoi toukokuussa. Toistaiseksi yhteensä yhdeksän epäiltyä on pidätetty, 154 pistoolia ja kivääriä sekä 14 räjähdettä ja ammuksia on takavarikoitu. Odotetaan, että pidätykset liittyivät samaan verkkoon, jonka kiertorahasto oli yli 100 miljoonaa bahtia. Jirapob päätti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.