Pattayan poliisi käynnisti virallisesti Dongtan Police Boxin 24 tunnin poliisiasemana

Jomtien/Dongtan Beach, Thaimaa-

Pattayan poliisi järjesti tänä aamuna seremonia, joka merkitsi poliisin ala-aseman virallista käynnistämistä Jomtien Beach Roadin ja Dongtan Beachin kulmassa.

Pattayan poliisi oli suunnitellut aseman parantamista jonkin aikaa vaihtoehtoiseksi paikaksi paikallisille asukkaille poliisiavun, valitusten, poliisiraporttien ja muiden lainvalvontaan liittyvien asioiden saamiseksi. Asema sijaitsee erinomaisella paikalla Jomtien Beach Roadin alussa, joka näkee usein vilkasta kävelyliikennettä, etenkin auringonlaskun aikaan päivittäin, kun ihmiset harjoittelevat lähiympäristössä.

Pattayan poliisin mukaan poliisin ala-asema on nyt avoinna 24 tuntia vuorokaudessa ja voi suorittaa useimmat palvelut Soi 9:n pääpoliisiasemalta. Asemalla on jopa pieni vankilaselli niitä varten, jotka joutuvat vaikeuksiin.

Pattayan poliisi varmistaa myös, että asemalla on sekä englannin- että thainkielisiä puhujia auttamaan yleisöä, koska monet Jomtienin tämän osan asukkaat ovat ulkomaalaisia, jotka eivät puhu thain kieltä.

Poliisin hätänumeroon saa soittamalla numeroon 191. Muut kuin hätäpuhelut voi soittaa numeroihin 0827999111 tai 0384208045.

Kaikki kuvat: Pattaya Law Enforcement.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/