Thaimaan hyökkäys osuu Aasian popkulttuuriskenen lehdistötiedotteeseen

Seuraava on Affluent Creationin lehdistötiedote, heidän lausuntonsa ovat täysin heidän omiaan.

 

Thaimaalaiset näyttelijät pitävät Mario Maurer, Nonkul Chanon, ja Kanawutinlahti ovat keränneet miljoonia seuraajia kansainvälisessä mittakaavassa sosiaalisessa mediassa. Kaikki kolme ovat saaneet vankan fanikunnan Thaimaan lisäksi myös Kiinassa, Indonesiassa, Vietnamissa, Malesiassa, Singaporessa ja jopa Etelä-Koreassa. 

Tekniikan edistyksen, kuten 5G-yhteensopivien älypuhelimien ja tablettien tyypillisten huippunopeiden internet-nopeuksien, ansiosta suoratoisto ja liitettävyys ovat tehneet maailmasta pienemmän ja suuren osan maailmanlaajuisesta sisällöstä helpommin saavutettavissa. Thaimaalaiset draamasarjat ja -elokuvat tekevät nyt vahvan vaikutuksen ulkomailla luoden oman massiivisen kulttinsa, joka kilpailee K-Pop-musiikin ja K-draaman ystävien kanssa. 

Filippiineillä, joka tunnetaan kansainvälisen popkulttuurin omaksumisesta, thaimaalaisten kuuluisuuksien suosio on noussut ennennäkemättömiin korkeuksiin. 

Mario Maurer on erinomainen esimerkki. 

Vuonna 2011 kansainvälinen julkkistoimisto PUBLICITYASIA lanseerasi Marion alueen laajuiselle yleisölle. Virasto edustaa häntä edelleen kaupallisissa sopimuksissa ulkomailla ja työskentelee parhaillaan sopimuksen parissa tuodakseen 32-vuotiaan näyttelijän lähemmäksi Hollywoodia. 

"Marion suosio Aasian alueella on ennennäkemätön", sanoo Joyce A. Ramirez, näyttelijän pitkäaikainen projektiyhteistyökumppani ja PR-edustaja. ”Hän on kuin hieno viini, joka paranee ja paranee. Itse asiassa hän ei näytä koskaan ikääntyvän." 

Marion jalanjäljissä seuraaminen on Chanon "Nonkul" Santinatornkul. 24-vuotias nuori näyttelijä tunnetaan parhaiten läpimurtoroolistaan ​​vuoden 2017 elokuvassa "Bad Genius". Teinin ryöstötrilleriä pidetään kansainvälisesti menestyneimpänä thaimaalaisena elokuvana, joka on koskaan tuottanut yli 42 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti lipputuloissa. 

Jo ennen kuin hänestä tuli näyttelijä, 23-vuotias Kanawutinlahti oli jo kysytty malli Bangkokissa, joka on esiintynyt useissa aikakauslehtien kansissa. Mutta se oli Gulfin rooli TharnType The Series -sarjassa, joka on sovitus suositusta thaimaalaisesta verkkoromaanista, mikä teki hänestä kansainvälisen fanien suosikin. 

Kaikki kolme thaimaalaista näyttelijää lanseerasivat äskettäin TNT:ltä, joka on Filippiinien suurimman teleyhtiön Smart Communicationsin alainen prepaid-mobiilibrändi. 

"TNT:n siirto tapahtuu, kun yhä useammat filippiiniläiset ovat muuttuneet suuriksi thai-sarjojen ja -elokuvien faneiksi antaen periksi niin sanotulle Thai Invasionille, termillä, jota käytetään kuvaamaan Thaimaan kasvavaa asemaa kansainvälisellä popkulttuurimaailmalla", sanoo Jane Jimenez. Basas, Smart Communicationsin johtaja ja langattoman kuluttajaliiketoiminnan johtaja. 

Osana kampanjaa Mario, Nonkul ja Gulf johtivat virtuaaliseen fanitapaamiseen Filippiineillä. "TNTCON2021"-nimeksi kutsutusta tapahtumasta tuli välittömästi no. 1 maailmanlaajuisesti trendaava aihe sosiaalisessa mediassa ja myös trendattu nro. 1 Thaimaassa. 

Teknologia on todellakin mahdollistanut Marion, Nonkulin ja Gulfin vuorovaikutuksen fanien kanssa virtuaalisessa tilassa. Vaikka matkustusrajoitukset ovat rajoittaneet heidän mahdollisuuksiaan tavata ja tervehtiä filippiiniläisiä fanejaan fyysisesti, kaikki kolme ovat kuitenkin iloisia voidessaan tavata faninsa uudelleen maassa, joka on ottanut heidät täysin omakseen.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/