Ominaisuus: Viime vuonna tällä viikolla Thaimaassa uutisia: Toinen viikko Deja Vussa, kun rannat avautuvat uudelleen, hätäsäädöksiä pidennetään ja paljon muuta

Thaimaa-

Seuraava on viikoittainen ominaisuusartikkeli, joka käsittelee tätä samaa ajanjaksoa LAST vuoden Pattayassa ja Thaimaassa uutisia.

Tämä viikoittainen ominaisuus tarkastelee viime vuoden saman ajanjakson uutisia (ja joskus eri aikaikkunoita, kuten kuusi kuukautta tai kolme kuukautta) nähdäkseen, kuinka asiat ovat muuttuneet, seuraamaan tarinoiden etenemistä sekä katsomaan mahdollisesti rikotut lupaukset tai asiat, jotka eivät tapahtuneet luvatulla tavalla Pattayassa ja Thaimaassa.

Koska julkaisemme kymmeniä tarinoita viikossa, tämä on nopea tapa ihmisille katsoa, ​​mitkä olivat toimitustiimimme valitsemat suurimmat tarinat vuosi sitten ja kuinka ne vaikuttavat meihin tänään ja liittyvät ajankohtaisiin uutisiin. Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, mutta ne ovat julkaisujärjestyksessä. Tällä viikolla käsittelemme toukokuun 2020 NELJENTTÄ viikkoa sunnuntaista 24 lauantaihin 2020. Ne ovat suunnilleen julkaisujärjestyksessä.

Jos viime vuosi kuulostaa paljolti tänä vuonna, niin katso itse…

1. Pattaya City valitsee monorail-liikenteen raitiovaunun sijaan ja jatkaa projektiaan

Vaikka tämä on pitkäaikainen projekti, näemme ensi vuonna tässä kolumnissa, missä mennään. Kaupungin virkamiesten mukaan "Covid-19:n vuoksi" liikettä ei ole ollut juurikaan tai ei ollenkaan kuluneen vuoden aikana.

Pattayan kaupunki etenee Monorail-projektissa, valitsee monorail-radan raitiovaunun tai metron sijaan

 

2. Thaimaan hallitus jatkaa virallisesti hätäasetusta yhdellä kuukaudella

Vuotta myöhemmin Thaimaan hallitus vain jatkoi hätäasetusta kahdella kuukaudella.

Thaimaan hallitus jatkaa virallisesti hätäasetuksen voimassaoloa kuukaudella kesäkuun loppuun

3. Thai Airways aloittaa konkurssin kuntoutusprosessin

Arvatkaapa vuotta myöhemmin, mikä on yllä olevien artikkelien kaltaista?

Thai Airways aloittaa konkurssituomioistuimen valvoman kuntoutusprosessin, ei enää valtionyritys

4. Kolme kuoli ja yksi haavoittui joukkoammuskelussa radioasemalla Phitsanulokissa

Tämä oli valtava tarina viime vuonna niin monien Covid-19-aiheisten tarinoiden joukossa.

 

Kolme kuoli ja yksi haavoittui radioaseman joukkoammuskelussa Phitsanulokissa

5. Pattaya City Beaches valmistautuu avautumaan 1. kesäkuuta viikkojen sulkemisen jälkeen

Vuotta myöhemmin, tähän päivään asti, rannat avattiin uudelleen sen jälkeen, kun ne olivat suljettuina Covid-19: n vuoksi. Tunnetko vielä hieman Deja Vua?

Pattayan kaupungin pormestari sanoo, että Pattayan alueen rannat on suunniteltu ja avautuvat todennäköisesti uudelleen kaikille aktiviteetteille kesäkuun ensimmäisenä päivänä

6. Pattayan poliisi ratsasi laittomaan kotibileeseen a Facebook-suoratoisto

Vuotta myöhemmin kotibileet ovat edelleen lain vastaisia… vaikka meillä ei olekaan viime aikoina ollut tarinoita ihmisistä, jotka olisivat päättäneet suoratoistaa niitä ja tuoneet poliiseja käymään.

Poliisi ratsasi Pattayan kotibileissä Facebook-suoratoiston jälkeen, pidätti kolmekymmentä Thaimaan ulkonaliikkumiskiellon ja hätäasetuksen vastaisesti

Siinä kaikki tälle viikolle! Toivomme, että nautit tästä katsauksesta viime vuoteen, vaikka valitettavasti monet asiat ovat melko samanlaisia.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/