Valokuvauskilpailun voittaja teemalla "Missing Pattaya" julkistettiin

KUVA: Tanawat Thongjan

Pattaya –

Mr. Tanawat Thongjan on voittaja valokuvauskilpailussa, jonka teema on "Missing Pattaya". Hänen valokuvansa on nimeltään "Missing Wonderful Beaches" ja se on tämän artikkelin kansikuva, kaikki kunnia hänelle.

Black Woods Hotel Pattayassa, yksi paikallisen alueen uusimmista hotelleista, ja Pattaya City Photography Club järjestivät matkailupromootiota rahapalkinnoilla pitääkseen Pattaya ihmisten muistoissa ja luodakseen Pattayasta positiivisen kuvan. Kaupunki. Voit lukea alkuperäisen artikkelimme tästä kilpailusta alta.

https://thepattayanews.com/2021/02/23/black-woods-hotel-pattaya-and-pattaya-city-photography-club-holding-photography-contest-with-theme-missing-pattaya-with-cash-prizes/

Voittaja julkistettiin eilen (22nd) Black Woods Hotel Pattayassa. Kilpailussa on yhteensä 360 kuvaa, joista 250 on valittu lopulliseen päätökseen. Valokuvien arvioinnin ja arvioinnin suorittivat useat hotelli- ja matkailualan yritysjohtajat yhdessä Pattaya City Photography Clubin johdon kanssa.

Voittaja on herra Tanawat Thongjan, jonka kuva on nimeltään "Missing Wonderful Beaches". Hän on saanut 10,000 XNUMX bahtin palkkion.

Ensimmäinen kakkonen on herra Sutthichai Supaphonpasupat kuvanimellään ‘Totuuden pyhäkkö’. Hän on saanut 5,000 bahtin palkkion. Tuo kuva on alla.

KUVA: Sutthichai Supaphonpasupat

Toinen kakkonen on Kriengchai Ruengpitak, jonka kuva on nimeltään ‘Pattaya City. Hän sai 3,000 bahtin palkkion. Tuo kuva on alla. Kuvaavatko kolme valittua kuvaa mielestäsi hyvin Pattaya Cityä? Kerro meille kommenteissa.

KUVA: Kriengchai Ruengpitak

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhe, tai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/Â tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.