Tuntematon kuljettaja kuoli Panat Nikhomissa Chonburissa törmättyään sähköpylvääseen sademyrskyn aikana

KUVA: Sawang Hetin pelastusryhmä

Chonburi -

Tuntematon kuljettaja kuoli, kun hänen lava-autonsa menetti hallinnan ennen kuin törmäsi sähköpylvääseen suurella nopeudella sademyrskyssä Panat Nikhomissa aiemmin tällä viikolla.

Panat Nikhomin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta aamulla aiemmin tällä viikolla Panat Nikhom – Chachoengsao -tiellä Wat Luangin osa-alueella.

Sawang Hetin pelastusyksikön pelastustyöntekijät saapuivat paikalle ja löysivät tieltä pahoin vaurioituneen valkoisen lava-auton.

Tuntematon mieskuljettaja löydettiin avoauton ulkopuolelta makaamassa ojasta tien varresta vakavasti loukkaantuneena. Hänestä ei löydetty henkilöllisyyttä, ja lehdistöstä lähtien Panat Nikhomin poliisin lainvalvontaviranomaiset työskentelevät edelleen uhrin tunnistamiseksi.

KUVA: Sawang Hetin pelastusryhmä

Uhri kuljetettiin paikalliseen sairaalaan, jossa hänet todettiin kuolleeksi saapuessaan.

Aram Minpart, 30, todistaja, joka ajoi autoa uhrin takana, kertoi pelastustyöntekijöille Sawang Het -pelastustiimin kanssa: "Pakka-auton kuljettaja ajoi suurella nopeudella rankkasateessa."

– Lavan kuljettaja menetti hallinnan ennen kuin törmäsi tien reunassa olevaan sähköpylvääseen, kiertyi useita kertoja ja laskeutui keskusvarastoon. Törmäys kaatui kuljettajan ajoneuvosta läheiseen ojaan." Aram kertoi pelastustyöntekijöille.

Lainvalvontaviranomaiset ilmoittivat asiaan liittyville paikallislehdistölle, että todistajien lausunnot näyttivät vahvistavan paikan päällä tapahtuneet tapahtumat ja jatkavat työtä uhrin tunnistamiseksi.

KUVA: Sawang Hetin pelastusryhmä

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulupuhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.