Chiang Rai vaatii maksimivalvontaprovinsseista tulevilta matkustajilta tiukempia maahantulotoimenpiteitä Covid-19:n vuoksi

Chiang Rai, Thaimaa-
  Chiang Rain viranomaiset ovat ilmoittaneet, että Phuketin säännön tapaan he vaativat Bangkokista, Nonthaburista, Pathum Thanista ja Samut Prakanista tulevia matkustajia täyttämään Covid-19:n aiheuttamat ylimääräiset varovaatimukset.
  Tämä koskee saapumista maasta tai ilmasta ja on voimassa tänään, 21, toistaiseksi.
  Uudet vaatimukset koskevat vain neljää edellä mainittua maksimivalvontapiiriä, joissa on suurimmat meneillään olevat Covid-19-epidemiat.
  Toimenpiteet edellyttävät matkustajilta joko:
  - Täysin rokotettu
  - Pidä negatiivinen Covid-19-testi, joka on annettu 72 tunnin sisällä matkasta nopealla antigeenimenetelmällä
  - Karanteenissa XNUMX päivää, jos sitä ei ole testattu tai rokotettu. Chiang Rain asukkaat voivat olla karanteenissa kotona, mutta vierailijoiden, jotka eivät ole Chiang Raista, on suoritettava karanteeni hallituksen karanteenitilassa. Vaikka tätä ei nimenomaisesti mainita, tämä tapahtuu ilmeisesti omalla kustannuksellaan.
  Tämä ei tällä hetkellä koske vierailijoita Chonburista, joka alennettiin "maksimihallinnasta" viime viikolla.
Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/