Yli sata laitonta Myanmarista siirtolaista pidätettiin eilen Kanchanaburissa maassa tapahtuneen intensiivisen sotilaallisen tukahdutuksen seurauksena

KUVA: Thairath

Kanchanaburi -

Yhteensä 138 laitonta siirtolaista Myanmarista pidätettiin, kun heitä salakuljetettiin kuningaskuntaan luonnollista reittiä pitkin Kanchanaburin Muengin alueella eilen 12. toukokuuta.

Kanchanaburin rajavartiosotilaat aloittivat tutkinnan, kun he saivat noin klo 5 huolestuneelta kansalaiselta ilmoituksen, että joukko laittomia siirtolaisia ​​Myanmarista oli salakuljettamassa maahan luonnollista polkua lähellä Ban Pratu Danin raja-aluetta.

Ensimmäinen ryhmä 29 Myanmarin siirtolaista, joihin kuului 18 miestä, 11 naista ja paikallinen opas, otettiin kiinni piiloutumassa alueen ympärillä olevaan lehtoon. Poliisin mukaan heillä ei ollut hallussaan passeja tai maahantuloasiakirjoja.

Heidät kaikki vietiin Ban Phu Nam Ronin rajamarkkinapaikalle ruumiinlämpömittaukseen ja terveystarkastukseen ennen kuin heidät vietiin paikalliselle poliisiasemalle syytettynä laittomasta saapumisesta valtakuntaan ilman lupaa ja Kanchanaburin tartuntatautikomitean määräyksen rikkomisesta. maakunta.

KUVA: Thairath

Toinen 28 myanmarin siirtolaisen ryhmä pidätettiin myös samana päivänä Mueng Kanchanaburin piirin Lat Ya -alueella. Alkututkimuksen mukaan he kaikki olivat tekemässä 4 päivän kävelyä luonnollista polkua pitkin ja paikallinen opas opasti heidät noutopisteeseen. He maksoivat noin 13,000 20,000-XNUMX XNUMX bahtia myanmarin jälleenmyyjälle ennen salakuljetusta. He olivat tiettävästi matkalla töihin Samut Prakaniin, kun rajapoliisi löysi ja otti heidät kiinni oikeuskäsittelyä varten.

Lisäksi Thong Pha Phumin alueelta löydettiin samana iltana noin 77 laitonta siirtolaista, mikä merkitsee eilen yhteensä 138 burmalaista pidätystä.

Rajan ylittämisestä kiinni jääneiden Myanmarin kansalaisten määrä on kasvanut merkittävästi sen jälkeen, kun maan sotilashallitus ilmoitti siviilien vastarintaa vastaan ​​väkivaltaisesta tukahduttamisesta helmikuun vallankaappauksen jälkeen. Tämä on herättänyt Thaimaan hallituksen virkamiesten huolen siitä, että osa siirtotyöläisistä saattaa kantaa Covid-19:ää, mukaan lukien mahdolliset huolenaiheet.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.