Australia lahjoittaa Thaimaalle 68 miljoonaa bahtia rokotusten tukemiseen

KUVA: Thairath

Thaimaa-

Eilen, 30. huhtikuuta 2021, Australian suurlähetystö ilmoitti, että Australia oli antanut Thaimaalle 68 miljoonaa bahtia (noin 2.8 miljoonaa USD) tukeakseen Thaimaan rokoteohjelmaa ja auttaakseen Thaimaata rokottamaan maan nopeammin.

Australian suurlähetystön mukaan tämän oli tarkoitus tukea yleisesti Australian hallituksen suunnitelmia tarjota laajalle levinnyt rokotteiden saatavuus ja parantaa maailmanlaajuista turvallisuutta, erityisesti viitaten Thaimaahan Kaakkois-Aasian maailmanlaajuisena keskuksena ja sen tärkeyttä, että Thaimaa pystyy avaamaan Bangkokin ja maan turvallisesti uudelleen. matkustamiseen. Asiasta tiedotettiin Australian suurlähetystön Thaimaan Facebook-sivulla.

TPN-median mukaan reaktio verkossa oli kuitenkin ristiriitaista. Monet Australian kansalaiset kommentoivat, etteivät he olleet tyytyväisiä siihen, että suuri rahalahjoitus tapahtui, kun he eivät voineet saada rokotuksia, ja viittasi siihen, että tällä hetkellä ei ole suunnitteilla australialaisten expattien rokottamista Thaimaassa. Jotkut sanoivat uskovansa, että rahat voitaisiin käyttää paremmin australialaisten ex-pattien terveyden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Ulkomaalaiset eivät voi tällä hetkellä rekisteröityä thaimaalaisen rokotteen saamiseksi, elleivät he ole Thaimaan kansalaisia ​​tai heillä ei ole "vaaleanpunaista korttia", jota suurimmalla osalla expatseista ei ole. Thaimaan viranomaiset sanovat, että ulkomaalaiset saavat lopulta saada rokotteen, mutta eivät ole antaneet aikataulua tai lisätietoja.

Australian suurlähetystön mukaan rahat käytetään ensisijaisesti niin sanottuun "tekniseen apuun" rokotteiden käyttöönoton yhteydessä antamatta tarkkoja tietoja.

Kuva: Australian suurlähetystö Facebook.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/