Kaksi näkyvää demokratiaa kannattavaa mielenosoitusjohtajaa, Pai Daodin ja Somyot, myönsivät tänään takuita kuukausien vankilassa Thaimaan lese majeste-syytteiden vuoksi.

KUVA: Thaimaan ihmisoikeuslakimies (TLHR)

Bangkok -

Bangkokin rikostuomioistuin myönsi tänä iltapäivänä, 23. huhtikuuta, kahdelle näkyvälle demokratia-aktivistille, Jatupat “Pai Daodin” Boonpattararaksalle ja Somyot Pruksakasemsukille väliaikaisen takuita, sillä ehdolla, että he eivät saa tehdä mitään monarkiaa loukkaavaa toimintaa.

Heidät molemmat pidätettiin aiemmin tänä vuonna rikoslain 112 §:n mukaisesta kuninkaan ja kuninkaallisen perheen kunnianloukkauksesta, joka tunnetaan myös nimellä Thaimaan lese majeste -syytteet, ja muista vastaavista syytteistä Thammasatin yliopistossa pidetyn demokratiaa puolustavan mielenosoituksen jälkeen. Syyskuu 2020.

Ryhmä demokratiaa kannattavia aktivisteja oli kokoontunut rikostuomioistuimen eteen klo 2 alkaen antamaan moraalista tukea demokratiaa kannattaville mielenosoittajien johtajille ennen kuin tuomioistuin oli virallisesti myöntänyt väliaikaisen vapautuksen noin klo 00. 3 00 bahtin takuulla.

Väliaikaisen vapauttamisen mukaan Pai Daodin ja Somyot ovat kiellettyjä loukkaavista viittauksista monarkiaan sekä osallistumasta toimintaan, joka tarkoituksellisesti huonontaa korkeinta instituutiota. He eivät saa poistua maasta tuomioistuimen tutkinnan aikana. Molempien miesten kerrotaan hyväksyneen ehdot ennen vapautumistaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.