Taloja ja satoja Pohjois- ja Koillis-Thaimaassa tuhoutui trooppisen myrskyn aiheuttaman alueen jälkeen viime viikkoina

KUVA: Thairath

Kansallinen -

Useat talot ja viljelykasvit Pohjois- ja Koillis-Thaimaassa tuhoutuivat trooppisen myrskyn jälkeen, joka on riehunut maata viime viikkoina.

Tuntikausia kestäneet rankkasateet ja myrskyt olivat aiheuttaneet maanvyörymiä Thoengin alueella Chiang Rain maakunnassa sunnuntain, 18. huhtikuuta, aamusta lähtien. Kylänjohtajan Narongchai Jaroonsakulwongin mukaan kahden talon kerrotaan tuhoutuneen lähellä olevien sortuneiden muurien takia, ja myrsky pyyhkäisi pois viisi muuta taloa.

Myös useita taloja, satoa, karjaa ja paikallisia ajoneuvoja vaurioituivat ja katosivat. Myös suuria puita havaittiin kaatumassa ja tukkimassa liikennettä eilisestä aamusta lähtien. Paikallisten viranomaisten kerrotaan kiirehtineen poistamaan ne saatuaan tiedon tapahtumasta. Heidän mukaansa henkilövahinkoja ei ole toistaiseksi raportoitu.

KUVA: INN News

Samaan aikaan Nakhon Ratchasimassa Nakhon Ratchasiman kuvernööri ja siihen liittyvät korkeat virkamiehet ovat vierailleet useilla alueilla Khonburin alueella eilen antaakseen moraalista tukea maanviljelijöille, jotka ovat kärsineet trooppisesta myrskystä.

65-vuotias paikallinen maanviljelijä Thongmoun Kamdang kertoi, että hänen neljän vuoden ajan kasvattamansa jakkihedelmätilansa tuhoutuivat pahasti jatkuvan sateen takia. "Hedelmät olivat melkein kypsiä ja herkullisia. Aioimme korjata niitä pian, valitettavasti myrsky tuli ja tuhosi ne kaikki", hän sanoi.

KUVA: INN News

Yli 300 taloa tuhoutui myös ja 164 kotitaloutta on menettänyt kotinsa 5 osapiirissä ja 15 kylässä Sakon Nakhonin maakunnassa. Kaikista heistä huolehtivat paikalliset viranomaiset kuvernööri Monsit Paisarnthanawatin luvalla. Hän ja hänen työryhmänsä vierailivat myös vahingoittuneilla alueilla jakamassa tarvikkeita ja antamaan moraalista tukea paikallisille.

Lisäksi Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) ilmoitti, että Thaimaan yläosaan on ennustettu ukkoskuuroja, joissa on puuskaisia ​​tuulia ja yksittäisiä rankkasateita. Ihmisten tulee varoa vaikeita olosuhteita. Viljelijöiden tulee varautua satovaurioihin myös tällä viikolla.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.