Pattayan suurin juhla, Wan Lai, Songkran Day, perutaan toista vuotta peräkkäin, baarit ovat kiinni ja kaupunki on Covid-19-rajoitusten alaisena.

Pattaya, Thaimaa-

Tänään on 19. huhtikuuta 2021, ja normaaleina aikoina ihmiset valmistautuisivat jo normaalisti vuoden suurimpaan yksittäiseen Pattaya-Wan Lai -juhliin, Pattayan villiin ja märkiin viimeisiin Songkran-bileisiin, jotka houkuttelevat reilusti yli satatuhatta ihmistä. kaupunki vuosittain ja on niin kiireinen taksiyritykset eivät edes vaivaudu tulemaan tai menemään useimpina päiväsaikaan, koska tuhansia kuorma-autoja vuoraa kaduilla vesisodissa.

Rakasta tai vihaa, Songkranin viimeinen päivä on yksi maailman suurimmista juhlista, jota monet ovat kuvailleet "märäksi Mardi Grasiksi" ja jopa monet ex-patsaat, jotka halveksivat festivaalin kestoa eivätkä pidä siitä yleisesti. että viimeinen päivä, Wan Lai, 19. huhtikuuta, voi olla hauskaa, kun koko kaupunki nuorista vanhoihin tulee juhlimaan.

Ei kuitenkaan tänä vuonna, eikä myöskään viime vuonna.

Toisena vuonna peräkkäin Pattayan suurin juhla (ja valtava rahankerääjä, erityisesti hotelleille, katukauppiaille ja baareille) on peruttu. Ei auta se, että Pattayan toinen iso juhla, säännöllinen New Year Countdown -tapahtuma joulukuussa, myös peruttiin Covid-19:n vuoksi. Molemmat ovat suuria hittejä kaupungissa, joka on riippuvainen matkailusta, erityisesti ulkomaisista turisteista, XNUMX prosentin BKT:staan. Pattayan kaupungin viranomaisten mukaan. Jopa toukokuun odotettu musiikkifestivaali ilmoitettiin lykätyksi tällä viikolla, jälleen yksi isku kaupungille.

Rajat ovat kuitenkin olleet suljettuina ulkomaalaisilta turisteilta, elleivät he pidä karanteenia yli vuoden ajan ja koska Covid-19-pandemia jatkuu ympäri maailmaa ja kolmas kierros puhkeaa Thaimaassa, monet kysyvät… milloin tämä päättyy?

Totta, tämä vuosi on parempi kuin viime vuosi, ja Pattayan kaupungin virkamiehet pitävät kiinni "korvaava" leijafestivaali ja Connext-tapahtuma (pääasiassa katukauppiaat) Pattaya Beachillä, mutta tämä ei ole sama asia monille ihmisille, jotka haluaisivat mieluummin villit bileet konserteineen, juomalla, vesitaisteluineen ja villissä ilmapiirissä kymmenien tuhansien ihmisten kanssa. Uimahallitkin ovat kuitenkin suljettuina toista vuotta peräkkäin, mikä on monien paikallisten asukkaiden suuttumuskohta. (Voit kuitenkin uida rannalla.)

Toistaiseksi tässä on kuvia, jotka muistelevat aikaisempia Songkran-päiviä, sillä monet asukkaat ja yrittäjät joutuvat odottamaan vielä vuoden toivoen, että ehkä iso Songkran-päivä palaa. Pattaya News huomauttaa kuitenkin, että siellä on joitain ex-patteja, jotka olisivat täysin iloisia, jos he eivät enää näkisi uusia massiivisia vesijuhlia… mutta se on erittäin epätodennäköistä, kun matkailu palaa. Ehkä kuitenkin muutama päivä voitaisiin leikata tapahtumasta ja keskittyä ensisijaisesti Wan Laiiin.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (5 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/