Pattayan Rotary Club suunnittelee edelleen rauhantaidekilpailun/näyttelyn järjestämistä tässä kuussa, rauhankonsertti toukokuussa, liput nyt saatavilla

Pattaya, Thaimaa-

Sunnuntaina 9. toukokuuta 2021* (katso alla) Father Ray Foundationissa Pattayan Rotary Club järjestää erityisen konsertin edistääkseen rauhaa ja edistääkseen rauhaa maailmassa, päivämäärän lähestyessä nopeasti.

Pattayan Rotary Club järjestää myös taidekilpailun Pattayan 12 koulun opiskelijoille. Teokset, jotka kuvaavat kunkin yksittäisen taiteilijan visuaalista tulkintaa "rauhasta", ovat esillä näyttelyssä Central Festival -ostoskeskuksen 6. kerroksessa 14 päivän ajan 23.-6. johon kuka tahansa voi tulla äänestämään suosikkiasi. Tämä tapahtuma on vielä tällä hetkellä suunniteltu etenemään, koska se voi olla sosiaalisesti kaukana oleva taidenäyttely ja kilpailu.

Avajaiset RAUHAN TAIDENÄYTTELY on tällä hetkellä aikataulun mukaan perjantaina 23. huhtikuuta klo 17.00 Central Festival kauppakeskuksen kuudennessa kerroksessa. Pattayan kaupungin virkamiehet suunnittelevat leikkaavansa suuren avajaisnauhan ja avaavan näyttelyn. Tämä tapahtuma vaatii naamioita, olla sosiaalisesti etäisyyttä ja edellyttää myös kaikkia muita varotoimia ostoskeskukseen pääsyä varten Thaimaan ja Chonburin nykyisen Covid-19-tilanteen vuoksi. Pattayan Rotary Club on ilmoittanut pyrkivänsä noudattamaan kaikkia Covid-19-varotoimia ja varmistamaan, että kaikkia toimenpiteitä ja määräyksiä noudatetaan.
Kaikki avajaisiin osallistuvat ja 14 päivän näyttelyn aikana pyydetään äänestämään 3 suosikkimaalaansa, joten jos haluat mahdollisuuden antaa SINUN äänestä, muista poiketa.

Sitten sunnuntaina, 9. toukokuuta*, klo 7-00, Pattayan Rotary Club järjestää lipunhinnan "Rauhankonsertti" -illan Father Ray Foundationissa Sukhumvit Roadilla, jossa jaetaan palkinnot voittaneille taidevalikoille. rahaa kerätään hyväntekeväisyyteen. Luvassa on palkintoja parhaiten pukeutuneille hipeille, arvonta ja huutokauppa. *Jos Covid-19-tilanne Chonburissa viivästyttää tapahtumaa, annetaan sadetarkastuspäivä ja liput ovat edelleen voimassa. Ensinnäkin tässä tapahtuman mainosvideo:

Konsertissa esiintyy "Bob Dylan/Peace & Love" -tyylinen kunnianosoitus sekä BEATLEMANIA-yhtyeen erityinen esitys. Lisäksi palkitaan parhaiten pukeutuneita hippi/rauhan tyylisiä pukuja.

Jos me kaikki "Annamme rauhalle mahdollisuuden", niin "Kaikki mitä tarvitsemme on rakkautta".

Liput ovat vain 950 bahtia per henkilö sisältäen kiinteän kiinalaisen juhlamenun, viskin ja virvoitusjuomat sekä mahdollisuuden maksulliseen baariin. Ota yhteyttä: 08-9911-1199 varauksia varten.

Lisätietoja Pattayan Rotary Clubista, tästä.

Pattayan Rotary Club kiittää seuraavia sponsoreita:

Sopha Rasmussen – 90 minuutin koko perheen joogatunti kotonasi Pattayalla (arvo 800 bahtia per henkilö)
Casa Pascal -ravintola (Pattaya 2nd Road) – yli 6,000 XNUMX bahtia arvoisia ruoka- ja juomakuponkeja
Hardtien hotelli & ravintola (Koh Larn) – ilmainen huone ja aamiainen yhdeksi yöksi (arvo 2,500 bahtia)
TJ Music Bar (Naklua soi 18) – Victoria Secret -hajuvesisarja (arvo 5,900 XNUMX bahtia)
Intialainen, arabialainen ja thaimaalainen ravintola Layla (sijainti TBC) – kupongit arvoltaan 2,700 bahtia
Murphy's ravintola (sol Khao Talo) – ruokasetelit (arvo 2,000 bahtia)
PRS-kuntosali ja hotelli (Soin aluehallintovirasto,
Etelä-Pattaya) - kupongit arvoltaan 2,700 XNUMX bahtia
Outback Bar (sijainti TBC) – kupongit (arvo 1,200 bahtia)
Gustaf Real Estate (Chaiyapreuk 1) – 50 % alennus maksusta, kun myyt talosi tai asuntosi Pattayassa
Readers Bar (Pattaya 3rd Road, lähellä Soi Regional Land Officen kulmaa) – kupongit (arvo yli 1,000 bahtia) sekä ilmainen videomainonta tapahtumistamme
Sandbar-By-The-Sea (Dongtan Beach, Jomtien) – ruoka- ja juomakupongit (arvo 1,000 bahtia)
The Hideaway (sol 15, soi Buakhao) – ilmainen ateria kahdelle
Intialainen ravintola Dawat (Pattaya 2nd Road) – ruokasetelit (arvo 2,000 bahtia)
Bramburin saksalainen ravintola (Nakkua Soi 12) – ruoka- ja juomasetelit (arvo 1,500 bahtia)
Pattaya People Radio 96FM – ilmainen radiomainonta kuukauden ajan (arvo 12,150 XNUMX bahtia)
Gun Lae Gun -ravintola (ruokasetelit arvoltaan 2,000 XNUMX bahtia)
Pattaya News – Kuukausi ilmaista yritysmainontaa thai- ja englanninkielisillä verkkosivustoilla, sosiaalisen median foorumeilla ja alustoilla sekä mainoksissa. (arvo 10,000 XNUMX bahtia)
Swaad Indian Restaurant -ruokasetelit arvoltaan 2,000 bahtia
Retox Outback -palkki - 4 x 300 bahtia

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/