Thaimaan liikenneministeriö raportoi, että yli 7.87 miljoonaa ajoneuvoa matkusti Bangkokiin ja sieltä pois Songkranin aikana.

KUVA: Lähetä tänään

Bangkok -

Thaimaan liikenneministeriö paljasti eilen 7.87. huhtikuuta yli 14 miljoonaa ajoneuvoa Bangkokissa ja sieltä pois Songkran-loman aikana.

Sen 10. ja 14. huhtikuuta välisenä aikana kerättyjen kumulatiivisten tietojen mukaan joukkoliikennettä käytti noin 4.52 miljoonaa ihmistä, mikä on 35.86 prosenttia arvioitua vähemmän, mutta on 74.22 prosenttia enemmän kuin viime vuoden Songkran-loman vastaavana aikana (jolloin kotimaan matkustaminen suljettiin lähes kokonaan).

Yli 7.87 miljoonaa ajoneuvoa liikennöi Bangkokissa ja sieltä pois, mikä on myös 30.22 prosenttia arvioitua vähemmän, mutta on 34.67 prosenttia enemmän kuin Songkranin loman vastaavana aikana viime vuonna. Suurin osa 7,406,568 XNUMX XNUMX ajoneuvosta oli henkilöautoja.

KUVA: Thairath

Liikenneonnettomuuksista Songkran-festivaalin aikana on tähän mennessä raportoitu 856 onnettomuutta, 107 kuolemaa, 837 loukkaantumista, 77.36 prosenttia onnettomuuksista tapahtui suorilla reiteillä. Eniten tapaturmia sattui Chonburissa 35 tapauksella.

Moottoripyörille sattui yhteensä 384 onnettomuutta, joista 57 kuoli ja 431 loukkaantui. Moottoripyöriin liittyviä onnettomuuksia sattui eniten Chiang Main maakunnassa 15 kertaa. Julkisissa linja-autoissa tapahtui kaksi onnettomuutta, joissa kuoli 6 ja loukkaantui 11. Kahdessa ilmoitettiin liittyneen rautateille, joista yksi kuoli ja yksi loukkaantui. Kuorma-autoille sattui yhteensä 1 onnettomuutta, joista 1 kuoli ja 9 loukkaantui ministeriön tietojen mukaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.