Pattaya aloittaa "Kite on the Beach" -festivaalin Pattaya Beachillä

Pattaya, Thaimaa-

Pattaya aloitti virallisesti "Kite on the Beach" -festivaalinsa eilen 9. huhtikuuta 2021, ulkoilmafestivaali, joka täyttää nykyiset Covid-19-säännöt ja järjestetään Pattaya Beachillä Songkranin aikana tänä vuonna.

Songkran, thaimaalainen uusi vuosi, alkaa tänään thaimaalaisena yleisenä vapaapäivänä ja kestää virallisesti 15. päivään, vaikka monet pitävät lomaa tämän kuun 19. päivään asti. Yleensä festivaali on merkitty vesitaisteluilla, juhlilla, konserteilla ja suurilla tapahtumilla, mutta johtuen Covid-19 tänä vuonna ne ovat kaikki kiellettyjä Tämän seurauksena kaupunki on järjestänyt vaihtoehtoisen tapahtuman, jonka tarkoituksena ei ole houkutella suuria ihmisjoukkoja tiiviisti yhteen ja silti antaa heidän olla sosiaalisesti etäisyyden päässä rannalla ulkona.

Kite on the Beach -tapahtuma alkoi eilen iltapäivällä klo 5 Pattayan apulaiskaupunginjohtajan Ronnakit Ekkasinghin johtamalla seremonialla Central Festival -ostoskeskuksen edessä. Pattaya City, Thaimaan matkailuviranomainen Pattaya Office, Pattaya Business and Tourism Association, Harbour Department, Pattayan kulttuurineuvosto ja leijaklubi Surat Thanin maakunnassa.

Kite-festivaali sisältää yli 30 jättiläisleijaa, sekä mahdollisuuden ostaa ja lennättää omia leijoja, joita on saatavilla ja myynnissä rannalla kymmeniä lajikkeita. Alueella on myös ruoka- ja uutuusmyyjiä ja järjestäjien mukaan se on täydellinen valokuvausmahdollisuus.

Joihinkin leijoihin kuuluu Thaimaan suurin kulholeija, Thaimaan ensimmäinen LED-leija, thaimaalaiset kulttuurileijat ja monet muut mallit eläimistä sarjakuvahahmoihin.

Tapahtuma on ilmainen ja täydellinen tilaisuus niille, jotka rakastavat Instagramia, valokuvia ja selfieitä pysyen sosiaalisesti etäällä Pattaya Beachillä ulkosäällä. Se ajetaan päivittäin iltapäivisin ja iltaisin Pattaya Beachillä, erityisesti rannan pohjoisosassa ja lähellä Central Festivalia.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/