Useat thaimaalaiset tähdet ja poliitikot vahvistivat Covid-19-koronavirustartunnan tänä iltapäivänä vierailtuaan Thonglorin alueella nykyisten Covid-19-klusterien aikana

KUVA: Thai Post

Bangkok -

Useilla thaimaalaisilla tähdillä ja poliitikoilla on varmistettu Covid-19-koronavirus tänä iltapäivänä, huhtikuun 7. päivänä, sen seurauksena, että Bangkokin Thonglorin alueen viihdepaikoilla on ilmaantunut uusi Covid-19-tartuntojen klusteri.

Kenraalimajuri Sansern Kaewkamnerdistä, PR-osaston entisestä pääjohtajasta, tuli tänään viimeisin poliitikko, joka on osoittautunut positiiviseksi virukselle. Häntä hoidetaan Phramongkutklaon sairaalassa, kun asiaankuuluvat viranomaiset tutkivat tautia sekä seuraavat hänen läheisiä kontaktejaan tautitarkastuksia varten.

Kuten olemme jo raportoineet tänä aamunaLiikenneministeri Saksayam Chidchob on äskettäin osoittautunut positiiviseksi virukselle ja hänet vietiin välittömästi Buriram-sairaalaan tänä aamuna kuultuaan korkean kuumeen. Useat kansanedustajat ja ministerit ovat myös aloittaneet 14 päivän tila- tai omakaranteeninsa tänään mahdollisen paljastumisen jälkeen.

Yhteensä kahdeksan thaimaalaista julkkista on tähän mennessä myös paljastanut itsensä positiivisin tuloksin Covid-19 Coronaviruksesta, sillä monet heistä ovat vierailleet Thonglorin alueilla klusterin aikana.

Thaimaalainen laulaja Stamp Apiwat, näyttelijä Pepo Nutchapan ja kuuluisa Youtuberi Sor-Dor-Style ilmoittivat sosiaalisen median tileillään saaneensa positiivisia tuloksia Covid-19-koronaviruksesta eilen osallistuttuaan yksityistilaisuuteen Thonglorin alueella sijaitsevassa hotellissa 2. jossa vieraalla oli aiemmin vahvistettu Covid-19-tartunta.

Tänä iltapäivänä kuuluisa sulkapalloilija Bodin Isara ja DJ Wichian Kusolmanomai julkaisivat myös sosiaalisessa mediassa, että he olivat positiivisia viruksen suhteen käytyään kuulemma viihdepaikoilla Thonglorin ja Ekkamain alueella. Heitä kaikkia hoidetaan paikallisissa sairaaloissa Bangkokissa lääketieteellisten viranomaisten valvonnassa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.