Toinen miljoona annosta Sinovac-rokotetta saapuu tänä lauantaina, Bangkokin terveystoimisto jakaa tänään 4,200 XNUMX rokotetta paikallisille

Bangkok -

Toisen miljoonan annoksen Sinovac Covid-19 -rokotetta on määrä saapua Thaimaahan 10. huhtikuuta, kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul vahvisti yleisölle eilen 5. huhtikuuta.

Lisäksi kiinalainen Sinovac-yhtiö on suostunut myymään Thaimaan hallitukselle 500,000 15 lisärokotetta rokotteita hintaan 19 USD/annos. Rokotusten odotetaan saapuvan Thaimaahan 20. ja XNUMX. huhtikuuta, kun hallitus odottaa AstraZenecan rokotteita, joiden on määrä saapua kesäkuussa, hänen lausunnon mukaan.

Anutin totesi lisäksi, että Bangkokin kansanterveysviranomaiset ovat nyt mukauttaneet rokotusaluetta uudelleen Thonglorin alueen uusien klustereiden aiheuttamien Covid-19-tartuntojen lisääntymisen vuoksi. Rokotukset jaetaan nyt alueen viihdepaikoissa ja kotitalouksissa työskenteleville työntekijöille.

”Varmistamme, että kaikki etenee askel askeleelta suunnitelman mukaan. Kehotamme yleisöä olemaan huoletta, sillä rokotukset riittävät lopulta kattamaan kaikki maan asukkaat. Meillä on myös vapaaehtoisia lääkäreitä tutkimassa ja neuvomassa ihmisten rokotuksista, hän sanoi.

Sillä välin Bangkokin kuvernööri Asawin Kwanmuang vieraili Wattanan alueella tarkastaakseen rokotetartuntamenettelyn niille korkean riskin ihmisille, jotka työskentelevät viihdepaikoilla Bangkokin uuden klusterin jälkeen.

Noin 4,200 19 Covid-2,100-rokotusta annetaan 18 59:lle 300–XNUMX-vuotiaalle riskihenkilölle tietyllä pääkaupungin alueella. Tähän päivään mennessä yhteensä XNUMX ihmistä on rokotettu Wattanan piiritoimistossa Thonglorin poliisiaseman valvonnassa.

Lisäksi kaksi liikkuvaa lääketieteellistä yksikköä on saatavilla terveystarkastuksia varten ja vanupuikkotestin suorittamiseksi riskiryhmiä vastaan, jotka asuivat ja työskentelevät Wattanan ja Klong Toeyn alueella.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.