Thaimaassa ei toistaiseksi oteta voimaan ulkonaliikkumiskieltorajoituksia Covid-19:n vuoksi, Songkranin aikana toteutettavia terveysrajoituksia on todennäköisesti tulossa, mukaan lukien mahdolliset provinssin vyöhykkeen värimuutokset

Bangkok -

Kansallinen turvallisuusneuvosto (NSC) vakuutti tänään 5. huhtikuuta yleisölle, että viihdepaikoilla ei ole suunnitteilla ulkonaliikkumiskieltoaikkojen käyttöönottoa, vaan pikemminkin korostetaan ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä tietyllä alueella, koska Bangkokissa on syntynyt yöelämän paikoista johtuva uusi klusteri.

NSC:n pääsihteeri Nattapol Nakpanit, joka on CCSA:n alivaliokunnan puheenjohtaja, kertoi Associated Pressille, että CCSA käy keskustelua kansanterveysministeriön ja siihen liittyvien osastojen kanssa ennaltaehkäisevistä toimenpiteistä Covid-19-koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi seuraavan kerran. suuria epidemioita pääkaupungin ja Narathiwatin provinssin vankilan viihdepaikoissa.

Uusia rajoituksia ei toistaiseksi oteta voimaan, mukaan lukien ulkonaliikkumiskielto Songkran-festivaalin aikana, Nattapol sanoi. Suuri CCSA-komitea saattaa kuitenkin harkita tärkeitä toimenpiteitä loman aikana. Jos näin on, CCSA:n tiedottaja ilmoittaa niistä uudelleen. Pienen CCSA-komitean kokous on suunniteltu keskiviikkona, jossa keskustellaan useista ehdotuksista, mukaan lukien viihdepaikkojen mahdollinen sulkeminen klo 9 Bangkokissa, Pathum Thanissa, Nonthaburissa, Samut Prakanissa, Nakhon Pathomissa sekä alkoholiin liittyvät rajoitukset. Nämä maakunnat ehdotettaisiin olennaisesti muutettaviksi punaisiksi Thaimaan Covid-00-luokitusjärjestelmän mukaisesti vähintään kahdeksi viikoksi Songkran-festivaalin aikana.

Huomiona Chonburi oli myös listalla ehdotuksesta muuttaa keltaisesta oranssiksi, mikä jos niin tapahtuisi, merkitsisi viihdepaikkojen sulkemista klo 11. Nämä ovat jälleen vain ehdotuksia, ja vankat päätökset tehdään vasta myöhemmin tällä viikolla.

Samaan aikaan CCSA ehdottaa kolmea vaihetta Covid-19:n leviämisen hillitsemiseksi Taloushallinnon tilannekeskukselle (CESA), kansanterveysministeriölle ja CCSA:lle tänään kokouksessaan. Menettelyt ovat seuraavat:

Jos pubeissa, baareissa, karaokessa ja viihdepaikoissa ilmoitetaan tartuntatautia, paikka on suljettava välittömästi tilapäisesti vähintään 2 viikoksi taudin hillitsemiseksi.

Jos samalla alueella havaitaan useammalla kuin yhdellä viihdepaikalla enemmän tartuntoja, määrätään kaikki tietyn vyöhykkeen tapahtumapaikat suljettavaksi.

Mutta jos suuri määrä tartuntoja on levinnyt laajasti monilla alueilla ympäri maakuntaa ja niiden katsotaan olevan hallitsemattomia, kuvernööri voisi yhdessä lääninosastokomitean kanssa toteuttaa koko maakunnan väliaikaisen sulkemisen.

Pattaya News seuraa tätä tiiviisti koko viikon ajan, varhaisia ​​päätöksiä ei todennäköisesti tehdä ennen keskiviikkoa ja perjantaita todennäköisten lopullisten päätösten osalta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.