Vuoteessa oleva nainen pelastettiin Pattayan talopalosta – VIDEO

Pattaya, Chonburi -

66-vuotias vuoteessa oleva nainen on pelastettu talopalosta Nongpruessa viime yönä (4. huhtikuuta)th).

Talopalo syttyi noin kello 9 lähellä Soi Bongkotia. Pattayan palomiehet useilla paloautoilla saapuivat taloon kiireellisten soittojen jälkeen ja havaitsivat, että tuli oli täysin tulessa.

Palomiehet veivät palon sammuttamiseen noin 25 minuuttia ja estivät liekkejä pääsemästä läheisiin koteihin tai yrityksiin.

Pelastustyöntekijät löysivät talon sisältä 66-vuotiaan naisen, joka on vuoteessa. Hän pelastettiin tulipalosta ja vietiin paikalliseen sairaalaan, kun hän sai lääkärin apua savun hengittämistä varten.

Tässä vaiheessa poliisi uskoo, että palo sai alkunsa varastohuoneessa tapahtuneesta sähköoikosulusta. Pattayan oikeuslääketieteellinen poliisi kuitenkin tutkii tulipalon tarkkaa syytä.

Alla video naisen pelastamisesta:

https://youtu.be/5bbK0V5irSM

Oikaisu: Varhainen osa tästä tarinasta eilen illalla kertoi naisen olevan 60. Hän on 66. Hänen nimensä salattiin perheen pyynnöstä.

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.