Thaimaalainen demokratiaa kannattava WeVo-mielenosoittaja Toto vapautettiin väliaikaisesti sen jälkeen, kun hänet pidätettiin väitetystä poliisin pahoinpitelystä mielenosoituksen aikana maaliskuun alussa.

Bangkok -

Thaimaan rikostuomioistuin on tänään, 2. huhtikuuta, hyväksynyt WeVo (We Volunteer) -vartiosjohtajan Piyarat “Toto” Chongthepin väliaikaisen vapauttamisen.

Toto pidätettiin pääkaupungin majuri Cineplex Ratchayothinissa demokratiaa puolustavan marssin aikana rikostuomioistuimeen myöhään 6. maaliskuuta.

Bangkokin poliisin mukaan Toto ja muut mielenosoittajat kantoivat asetta ja hyökkäsivät fyysisesti useisiin mellakkapoliisiin pidätyksen aikana. Hänet pidettiin Bangkokin tutkintavankilassa 26 päivää ennen tuomioistuimen istuntoa tänä iltapäivänä.

Toto sai tänä iltana takuita 45,000 XNUMX bahtin takuilla sillä ehdolla, että hän ei saa kantaa asetta osallistuakseen demokratiaa puolustavaan mielenosoitukseen eikä saa käyttää voimaa poliisiviranomaisia ​​vastaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.