"Thalufah Village" -mielenosoittaja kokoontuu rauhanomaisesti uudelleen hallituksen taloon tänä iltapäivänä sunnuntain hajotuksen jälkeen, pilkkaavien kabinettiryhmäkuvien jälkeen aiemmin tänään

Bangkok -

Useita demokratiaa kannattavia mielenosoittajia kokoontui hallitustalon eteen klo 2 alkaen. tänään 00. maaliskuuta järjestääkseen toisen "Thalufah Villagen" mielenosoituksen vastauksena siihen, mitä mielenosoittajat kutsuivat epäoikeudenmukaiseksi hajottamiseksi rauhanomaista mielenosoitusta vastaan ​​sunnuntaina.

Väkijoukonhallintapoliisi ja pitkä rivi rahtikontteja oli sijoitettu mielenosoituspaikalle puolen päivän jälkeen estämään kokoontuvat mielenosoittajat lähestymästä hallituksen talon sisäänkäyntiä. Myös vesitykkiauto oli sijoitettu lähelle paikkaa.

Kun pääministeri Prayut Chan-O'Cha ja hallituksen ministerit ottivat virallisen valokuvansa hallituksen talossa aiemmin tänä aamuna hallituksen järjestelyn vuoksi, demokratiaa kannattavat mielenosoittajat järjestivät sitten pilkkaavan kuvasarjan samanlaisilla asetuksilla, kuten tapahtumassa oli. kuten mielenosoittajat kertoivat, syy sunnuntain tukahduttamiseen.

Kello 3 alkaen mielenosoittajat alkoivat sijoittaa kuvia pidätetyistä merkittävistä mielenosoitusjohtajista useille Chamai Maruchet -sillalle jonossa olevien upseerien mellakkakilpeille. Poliisi kuitenkin kuori ne pois heti, kun mielenosoittajat palasivat paikalle.

Jotkut mielenosoittajat pitivät myös puheen lähinnä vaatiakseen pääministerin eroa ja vapauttamaan kaikki aiemmin pidätetyt mielenosoittajat.

Mielenosoitus järjestettiin muutaman tuuman päässä mellakkapoliisin etulinjasta, mutta ilmapiiri pysyi rauhallisena ilman vastakkainasettelua poliisin kanssa, kun mielenosoittajat makasivat ja välähtivät kolmen sormen tervehdyksiä edessään osoittaakseen väkivallattomuuden merkkiä.

Pattaya News pysyy ajan tasalla mielenosoituksesta ja antaa lisätietoja heti, kun saamme uutta tietoa mielenosoituksesta.

Kuva: iLaw

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.