Yhteensä 99 demokratiaa kannattavaa mielenosoittajaa pidätettiin kahdessa erillisessä poliisin hajotuksessa eilen

Bangkok -

Yhteensä 32 demokratiaa kannattavaa aseetonta mielenosoittajaa pidätettiin eilen illalla, 28. maaliskuuta, toisen hajauttamisen aikana "Thalufah Village" -mielenosoittajassa hallituksen talon edessä sen jälkeen kun he järjestivät uudelleen mielenosoituksen ja osoittivat vastarintaa. poliisi hajottaa aikaisemmin aamulla.

Metropolitan Police Bureaun (MPB) apulaiskomissaari Piya Tawichai kertoi Associated Pressille tänä aamuna 29. maaliskuuta, että pidätys suoritettiin uudelleen, koska jotkut mielenosoittajaryhmät jättivät huomiotta poliisin aikaisemman hajotuksen ja palasivat paikalle iltapäivällä jatkamaan mielenosoituksen järjestämistä. estää liikennettä ja Piyan mukaan aiheuttaa ongelmia lähistöllä asuville.

Eiliseen mennessä yhteensä 99 demokratiaa kannattavaa mielenosoittajaa on pidätetty. Ensimmäiset 67 mielenosoittajaa vangittiin varhain eilen aamulla, kun he rikkoivat yleistä järjestystä joukkokokousten ympärillä "pysäyttääkseen Covid-19:n leviämisen", väitti Thaimaan kuninkaallinen poliisi. MPB:n komissaarin mukaan 32 mielenosoittajaa otettiin kiinni illalla tapahtuneen uudelleenryhmittymisen jälkeen, koska he olivat rikkoneet hätäasetusta, tautientorjuntalakia ja maaliikennelakia.

Thaimaan ihmisoikeuslakijärjestön mukaan seitsemän demokratiaa kannattavaa mielenosoittajaa vapautettiin eilen illalla. Aamulla pidätetyt 60 henkilöä oli viety rajavartiopoliisin alueen 1 päämajaan Pathum Thaniin, kun taas 32 henkilöä vietiin huumausainetorjuntavirastoon Vibhavadi Rangsit Roadille.

"Poliisi sai useita valituksia kovasta melusta ja liikenteestä, joka aiheutui yön mielenosoituksesta. Suurin osa heistä saisi aluksi syytteen tartuntatautilain ja hätäasetuksen rikkomisesta, poliisikenraalimajuri Piya sanoi.

Samaan aikaan Thalufah Villagen mielenosoituksen järjestäjät ilmoittivat myös toisesta kokoontumisesta hallitustalolla 30. maaliskuuta klo 2, jolloin hallituksen ministerien oli määrä ottaa viralliset ryhmäkuvat.

Kuva: Thalufah

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.