Thaimaan poliisi hajottaa demokratiaa kannattavan "Thalufah Villagen" yön mielenosoituksen Bangkokissa varhain tänä aamuna, 70 mielenosoittajaa pidätettiin

Bangkok -

Noin 70 demokratiaa kannattavaa mielenosoittajaa, mukaan lukien alaikäiset, vietiin Piiri 1:n rajapoliisivirastoon tänä aamuna, 28. maaliskuuta, sen jälkeen, kun väkijoukonhallintapoliisi hajotti reformia kannattavia mielenosoittajia, jotka olivat järjestäneet "Thalufah Villagen" -mielenosoituksen yön aikana hallituksen talon edessä viikkoja.

Kamppailu alkoi tänään kello 6. Ryhmä väkijoukkoja valvovia poliiseja pyysi sitten leiriytyneitä mielenosoittajia palauttamaan tilan hallituksen talon edessä kolmen minuutin kuluessa.

Thalufah Village oli järjestänyt mielenosoitusta maaliskuun 14. päivästä lähtien vaatiakseen pidätettyjen demokratiaa kannattavien johtajien vapauttamista, § 112:n lakkauttamista ja Prayut Chan-O'Chan eroa. He vaativat järjestävänsä mielenosoituksen, kunnes pääministeri eroaa.

Thalufahin virallisen selvityksen mukaan noin 70 henkilöä, joista kuusi oli alaikäisiä, pidätettiin poliisiautossa ja tuotiin Piiri 1:n rajapoliisivirastoon. Asianajajat eivät kuulemma saaneet vierailla asiakkaidensa luona tällä hetkellä.

Metropolitan Police Bureaun (MPB) apulaiskomissaari Piya Tawichai ilmoitti lehdistötilaisuudessa kello 10, että kokoontuminen oli laiton hätäasetuksen nojalla.

Väitetty tunkeutui myös julkisiin paikkoihin ja joihinkin valtion virastoihin; omaisuuden, sähkön ja veden varastaminen; hallituksen ja ihmisten omaisuuden tuhoaminen; viemäriputkien liittäminen kanaviin ja julkisiin paikkoihin ilman lupaa ja roskauksen aiheuttaminen alueelle komissaarin mukaan.

Lisäksi poliisin väitetään löytäneen paikalta useita marihuanaa, seksileluja ja kondomeja. Tutkintaviranomaiset tutkivat nyt ja keräävät lisää todisteita tekijöiden löytämiseksi.

"Hajotuksesta ilmoitettiin tänään, koska monilla ihmisillä oli vaikeuksia matkustaa alueella ja kokoontuminen oli vaarassa levitä Covid-19-koronavirus. Poliisi antoi heille jonkin aikaa lähteä, mutta vain 4 tai 5 henkilöä suostui tekemään niin, joten isku oli tarpeen alueen pitämiseksi asumattomana lain mukaan”, Piya päätti.

Demokratiaa kannattavat protestiryhmät ovat kritisoineet liikettä verkossa.

Kuva: Thalufah

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.