Palang Pracharathin Ratchaburi kansanedustaja Pareena erotettiin lainsäätäjän tehtävistään kansallisen metsämaan tunkeutumisen vuoksi.

KUVA: Naewna

Bangkok -

Ratchaburin kansanedustaja Pareena Kraikupt Palang Pracharath -puolueesta on tilapäisesti erotettu virastaan ​​tänään, 25. maaliskuuta, syytettynä kansallisen metsämaan tunkeutumisesta kanatilallaan.

Määräys astuu välittömästi voimaan sen jälkeen, kun Thaimaan korkein oikeus oli viime helmikuussa hyväksynyt National Anti-Corruption Commissionin (NACC) valituksen, jossa todettiin, että Pareena oli loukannut eettistä käyttäytymistä tunkeutumalla varatulle metsäalueelle Ratchaburin maakunnassa.

KUVA: Daily News

Väliaikainen erottaminen oli 81 §:n lain mukainen, jonka mukaan kansanedustajan on lopetettava kansanedustajan tehtävänsä sen jälkeen, kun tuomioistuin on hyväksynyt asian, jossa kansanedustajaa syytetään törkeästä eettisen toiminnan rikkomisesta.

Oikeudenkäynnin mukaan lautakunta välittää NACC:n hakemuksen kansanedustaja Pareenan tunnustamisesta ensimmäisen tapauksen käsittelyn jälkeen. Ensimmäisen käsittelyn päivämäärä määrätään myös kuulustelulle ja todisteiden tutkimiselle.

Aiemmin Pareena oli pyytänyt oikeudelta lupaa jatkaa kansanedustajan tehtäviensä hoitamista perustelemalla sitä, että hän oli jo palauttanut väitetysti miehittämänsä maan valtiolle. Oikeus kuitenkin hylkäsi hänen vaatimuksensa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.