Pattayan Bali Hai -laiturilla järjestetään huomenna iltapäivällä Cars and Coffee -tapahtuma, joka kutsuu kaikki auton ystävät!

Pattaya, Chonburi -

Pattaya City valmistautuu isännöimään "Cars and Coffee" -tapahtumaa Bali Hai Pier -laiturilla lähellä uutta luistelupuistoaluetta, joka alkaa huomenna 20 klo 2021 alkaen jossa on kaikentyyppisiä autoja klassikoista, luksusautoista, superautoista, lowridereista ja muista, sekä juomia, ruokaa ja tietysti uusi rullalautailualue, joka on perustettu lähelle Bali Hai Pier -laituria, joka oli aiemmin turisteja Kohille kuljettavien kiertoajelubussien koti. Larnin saari. Design- ja klassikkoautot laitetaan myös Beach Roadin alueelle sunnuntaina.

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) ja Pattaya City järjestävät kaksipäiväisen tapahtuman 20. maaliskuutath ja 21. maaliskuutast.

Maaliskuussa 20th iltapäivällä ja illalla tapahtuma pidetään Bali Hai Pier -laiturilla klo 4-00

Luistelijalle tulee vapaata tilaa meren lähelle Bali Hai Pier -laiturille, jossa on yli tusina ruoka-autoa täynnä erilaisia ​​ruokia ja juomia.

YLI 300 autoa on esillä Bali Hai Pier -laiturilla kaiken tyyppisistä, vuosista ja malleista ihmisten nähtäville tänä iltana. Sisäänpääsy on ilmainen!

Maaliskuussa 21st aamulla noin klo 6 alkaen monet autot pysäköidään Pattaya Beach Roadin molemmille puolille Pohjois-Pattayasta eteenpäin, mikä on täydellinen valokuvausmahdollisuuksiin.

Ihmiset, jotka liittyvät tapahtumaan täytyy käytä kasvonaamioita, joissa on muita hygieniamittauksia, kuten lämpötilatarkistuksia ja käsien desinfiointiainetta.

Pattaya News kattaa suurimman osan tapahtumasta Bali Hai Pierillä klo 4-00 tänä lauantaina 8. maaliskuuta 00. Nähdään siellä!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/