Katsaus tähän viikkoon viime vuonna, kun Pattaya ja Thaimaa alkoivat sulkeutua Covid-19:n vuoksi

Thaimaa-

Seuraava on uusi ominaisuus, joka otettiin käyttöön vasta viime kuussa ja joka liittyy muihin toistuviin viikoittaisiin ominaisuuksiimme, kuten Reader Talkback, Editorials, Katsaus tulevaan viikkoon uutisissa ja yhteenvedot tärkeimmistä kansallisista ja paikallisista uutisista.

Tässä uudessa osiossa tarkastellaan viime vuoden saman ajanjakson uutisia (ja joskus eri aikaikkunoita, kuten kuusi kuukautta tai kolme kuukautta) nähdäkseen, miten asiat ovat muuttuneet, seurataan tarinoiden etenemistä sekä tarkastellaan mahdollisesti rikotut lupaukset tai asiat, joita ei tapahtunut Pattayassa ja Thaimaassa.

Koska julkaisemme kymmeniä tarinoita viikossa, tämä on nopea tapa ihmisille katsoa, ​​mitkä olivat toimitustiimimme valitsemat suurimmat tarinat vuosi sitten ja kuinka ne vaikuttavat meihin tänään ja liittyvät ajankohtaisiin uutisiin. Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä. Tällä viikolla käsittelemme maaliskuun 2020 kolmatta viikkoa.

Tämä nimenomainen viikko viime vuonna oli historiallinen: baarit, viihdepaikat ja muut paikat suljettiin "kahdeksi viikoksi" Covid-19:n vuoksi, josta tuli myöhemmin täysimittainen sulkeminen kaikesta ei-välttämättömästä liiketoiminnasta ja johti lähes neljä kuukautta Pattayan kuuluisat viihdepaikat suljetaan.

  1. Kaikki koulut, mukaan lukien yksityiset, suljettu valtakunnallisesti

Tämä oli vain edeltäjä paljon laajemmalle sulkemiselle, joka seuraa muutaman seuraavan viikon aikana lähes kaikesta paitsi välttämättömistä kaupoista, kuten ruokakaupoista ja apteekeista.

Thaimaan opetusministeri päättää sulkea kaikki koulut, myös yksityiset, valtakunnallisesti huomisesta alkaen

2. Pattayan viihdepaikat suljetaan "kahdeksi viikoksi"

Vaikka käsittelimme tätä viime viikolla hieman etukäteen, tämä sama päivä viime vuonna, 18. maaliskuuta 2020, oli ensimmäinen "kahden viikon" seisokki, josta myöhemmin tuli Pattayan viihdepaikoissa lähes neljä kuukautta Covid-19-huolien vuoksi. Koska ravintolat pysyivät auki, se johti myös siihen, että monet ihmiset käyttivät ravintoloita baareina useiden viikkojen ajan, mikä johti valituksiin ja ongelmiin, kunnes myös ravintolat suljettiin ruokailua varten muutaman viikon kuluttua.

Pattaya sulkee kaikki viihdepaikat, kuten baarit, yökerhot ja hierontaliikkeet kuun loppuun asti

3. Ravintolat varoittivat, että niiden ei pitäisi olla "baareja"

Kaupunki kamppaili ongelman kanssa, koska monet ruokaluvan saaneet baarit yrittivät pysyä auki ja lailliset ravintolat kamppailivat siitä, mitä tehdä, jos joku halusi vain olutta. Samaan aikaan viranomaiset järjestivät ratsioita, vaikka viestit olivat epäjohdonmukaisia. Jännitys oli myös korkea, kun baarit, jotka oli pakko sulkea, joutuivat yhteen sellaisten ravintoloiden kanssa, jotka pystyivät pysymään auki verkossa. Useat raportit "huolestuneista kansalaisista" kutsuivat vielä auki olevia paikkoja jne. Pelkästään viime vuoden artikkeleiden kommenttien tarkastelu saattoi nähdä, että jotkut ihmiset katsoi, että esiintymispaikkojen "jalkasäännöt" kutsuminen oli oikein, kun äänekäs yleisö oli eri mieltä.

Pattayan poliisi varoittaa paikallisia ravintoloita – voit avata, mutta jos esittelet terveysohjeita ja sallit väkijoukkoja, sinut suljetaan

4. Tuhansia tulvii Koh Larniin kaikkien viihdepaikkojen ollessa suljettuina

Uutiset olivat täynnä ihmisiä, jotka ryntäsivät rannalle ilman muuta parempaa tekemistä, mikä johti vain muutamaa päivää myöhemmin Koh Larnin sulkemiseen ja muutamaa viikkoa myöhemmin erittäin kiistanalaiseen rannan sulkemiseen, joka kesti kuukausia.

Pattaya Cityn hiljentyessä ja viihdepaikat suljetaan väliaikaisesti, tuhannet vierailevat Koh Larnilla

5. Chonburi sulkee enemmän paikkoja, rajoittaa rannan käyttöä yöksi

Kun päivät kuluivat ja asiat näyttivät muuttuvan vakavammiksi Thaimaan ilmoittaessa uusia tapauksia päivittäin, Chonburi sulki lähes kaiken viihdetoiminnan 23. maaliskuuta, noin viikko sen jälkeen, kun baarit, yökerhot, hierontasalit jne. sulkivat. Tämä osoitti ihmisille tilanne ei ollut "normaali", sillä viimeisen viikon aikana monet olivat olleet ulkona ja noin miinus baarit. Tämä määräys sulki myös uima-altaat, mikä johti kuukausien vihaisiin asunnonomistajiin, jotka keskustelivat asiasta taloyhtiönsä kanssa, koska määräys sulki julkiset uima-altaat ja jotkut asunnot, jotka pitivät uima-altaita yksityisinä, pysyivät auki, vaikka suurin osa suljettiin.

Chonburin kuvernööri allekirjoitti virallisesti uusien paikkojen sulkemismääräyksen Covid-19:n leviämisen estämiseksi, pyytää ihmisiä pysymään poissa rannoilta klo 8–6, markkinarajoitukset

6. Amerikkalainen mies pidätettiin yleisestä levottomuudesta lähellä Avenue-ostoskeskusta

Tämä nimenomainen tapaus osoitti, että kaikki eivät hoitaneet Covid-19-tilannetta hyvin. Mies pidätettiin myöhemmin useita kertoja, mukaan lukien paljon julkisuutta saaneessa tapauksessa Yhdysvaltain suurlähetystössä, ennen kuin hän lopulta palasi maahansa myöhemmin tänä vuonna.

Amerikkalainen mies pidätettiin Keski-Pattayalla koronaviruksesta huutavan julkisen levottomuuden jälkeen, mukanaan tazer ja aseen muotoinen sytytin

7. Pattaya City julkaisee yksityiskohtaiset raportit Covid-19-tilanteesta

Tämä aloittaisi suuntauksen, jossa Pattaya City raportoi hyvin avoimesti ja säännöllisesti taudista, mikä johtaisi myös intensiiviseen kontaktien jäljittämiseen ja seurantaan, mikä monien mielestä auttoi hallitsemaan tautia Thaimaassa ja Pattayassa.

Pattaya City julkaisee erittäin yksityiskohtaisen englanninkielisen raportin Covid-19-tilanteesta Pattayassa, kohokohdat täällä

8. Pattayan poliisi tyhjentää alueen rannat, sillä monet jatkavat kokoontumista ja lähes kaikki muut viihdepaikat on suljettu.

Pattayan poliisi oli kiireisenä sulkujen jälkeisellä viikolla, koska monet ihmiset, jotka olivat päättäneet vielä rentoutua ja juhlia, joutuivat hajottamaan puistoista ja rannoilta.

Pattayan poliisi siivoaa Pattayan rannat ja käskee ihmisiä menemään kotiin, koska kuvernöörin yöaikaan sulkemispyyntö astuu voimaan. Se käyttää muita kirjan lakeja tehdäkseen niin

9. Koh Larn äänestää saaren sulkemisen puolesta kaikilta vierailijoilta

Viikon kuluttua saaren asukkaiden hermostumisesta, kun tuhannet turistit, jotka olivat kyllästyneet siihen, että kaikki oli suljettuna, tulivat ja menivät rannoille, saari suljettiin.

Koh Larnin asukkaat äänestävät kyllä ​​saaren sulkemiseksi kaikilta vierailijoilta suojellakseen saarta. Se esitetään Pattayan pormestarille ja Chonburin kuvernöörille tarkistettavaksi

10. Emergency Decreto on määrä alkaa

Vuoden kuluttua se on edelleen voimassa.

Hallitus antaa hätäasetuksen Covid-19-koronaviruksen leviämisen estämiseksi torstaina

Siinä kaikki tälle viikolle, toivottavasti nautit matkasta ajassa taaksepäin!

 

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/