Maukas minimarket, grilli, baari ja kahvila grand avaa toisen sivuliikkeen Si Rachassa

Si Racha, Thaimaa-

Seuraava on sponsoroitu viesti yhteistyökumppaneiltamme Tasty minimarketista, grillistä, baarista ja kahvilasta, jotka sijaitsevat Unixx Condon edessä Pattayassa ja jotka ovat nyt avanneet upouuden sivukonttorin Si Rachassa.

Tasty Minimart avasi 2. maaliskuuta 2021 toisen sivuliikkeensä Si Rachassa onnistuneen jakson jälkeen alkuperäisellä paikallaan Unixx-huoneiston edessä Pattayassa, joka Covid-19-pandemian aiheuttamasta vaikeasta vuodesta huolimatta on onnistunut löytämään menestystä. ja säännöllinen asiakaskunta. Tasty Minimartin omistajat ovat myös näkyvästi mukana Pattaya Japanese Associationissa, jotka ovat The Pattaya Newsin liikekumppaneita ja joilla on uutisten jakamissopimus englanniksi ja japaniksi.

  Voit lukea lisää aiemmasta Tasty-julkaisustamme täältä.

Tasty@Pattaya sijaitsee alkuperäisellä paikallaan Unixx South Pattaya Clubhousen minimarketissa, grillissä, baarissa ja kahvilassa.

Tarvitsetko apua niiden löytämisessä Pattayasta? Tässä nopea video!

Heidän uusi sijaintinsa, joka avattiin juuri tällä viikolla, sijaitsee Si Rachassa osoitteessa HarmoniQ Residence, lisätiedot alla!

Tasty Pattayalla voit nauttia aitoa kahvia, joka on valmistettu Italiasta tuodulla "RANCILIO"-espressokeittimellä. Ravintolassa on tarjolla maukkaita kevyitä aterioita ja Japanista tuotua laadukasta pihviä kohtuuhintaan, ja niiden minimarketista voi ostaa Japanista Naudanlihaa tai useita laadukkaita "Sakea", japanilaista likööriä, edulliseen hintaan.

Uusi sijainti Si Racha grandissa avasi minimyymälänsä tällä viikolla, grilli-, baari- ja kahvilaosuuden on määrä valmistua tämän vuoden heinäkuussa. 

Tastyn uusi Siracha-konttori sijaitsee "HarmoniQ Residence Siracha" -tilalla.

”HarmoniQ Residence Siracha”

https://harmoniqresidence.com/

Uusi paikka on lähellä "J-Parkia", japanilaisen koulun edessä, kartta on alla.

https://goo.gl/maps/viYq7jkMbNcadoVaA

Tastyn Siracha-konttori sijaitsee Harmoniqin “Clubhousessa”, jonne kaikki pääsevät sisään riippumatta siitä, ovatko he asukkaat vai eivät. Unixxin alkuperäinen sivukonttori toivottaa myös kaikki tervetulleiksi ja tarjoaa ilmaisen pysäköinnin huoneistokompleksin sisällä, eikä sinun tarvitse olla asunnon asukas käydäksesi. Si Rachan sivuliike tarjoaa ilmaisen julkisen pysäköinnin kartanon edessä olevalla yleisellä tiellä.

Tastyn Siracha-konttoriin Tasty asentaa uuden espressokoneen "UNICilta", tuotu Ranskasta, voit nauttia ranskalaistyylisestä espressosta, kahvista jne. kun vierailet Sirachassa. Uusi konttori kuljettaa myös suosikkijapanilaista naudanlihaa, viinaa ja muita esineitä, jotka saatat muistaa Unixx-sijainnista.

Tässä kuvia ja muuta tietoa:

Lisätietoja:

Si Rachan sijainnin osoite:@Clubhouse of "HarmoniQ Residence Siracha" 444/4 Moo 5, Surasak, Sriracha, Chonburi 20110


Aukioloajat (Siracha): 8-00 (vain Minimarket)

*Aukioloajat (Pattaya): 9–30 (Grill Bar & Cafe, Minimart)

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/