Thaimaan suurimmat kansainväliset matkailu- ja ravintola-alan yritykset käynnistävät "Avaa Thaimaa turvallisesti" -kampanjan, jonka tavoitteena on avata maa uudelleen 1. heinäkuuta mennessä rokotetuille turisteille, joilla ei ole karanteenia.

Kansallinen -

Yli 15 suurta kansainvälistä matkailuyritystä ja ravintola-alan johtajaa ovat käynnistäneet kampanjan nimeltä "Avaa Thaimaa turvallisesti", tavoitteenaan avata maan rajat uudelleen 1 alkaen.

Vetoomuksessa Thaimaan hallitus toivoo tervetulleeksi rokotetut matkustajat ilman karanteenivaatimuksia Euroopasta, Yhdysvalloista ja muista Thaimaan matkailun lähteistä, sillä yli 210 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa on jo saanut ainakin yhden pistoksen jollakin Covid-19-rokotteesta. .

Phuket, Thaimaa – 21. huhtikuuta 2020: Patong Beach Phuketissa, Thaimaassa. COVID-19:n vaikutus, hotellit, kaupat ja erilaiset palvelut suljettiin väliaikaisesti Covid 19 (Corona virus) -epidemian vuoksi.

"Avaa Thaimaa turvallisesti" -kampanjan lupasi 17 suuren yrityksen täysi tuki, nimittäin Minor International, YAANA Ventures, Khiri Travel, Asian Trails, Smiling Albino, Go Vacation, Destination Asia, I Asia Group, EXO Travel, Cape ja Kantary Hotellit, Capella Bangkok, SkÃ¥l International Thailand, QUO Global, Experience Mekong Collection, Portier Technologies, ScottAsia Communications ja Diethelm Travel.

Kampanjan lausunnossa väitetään myös, että Thaimaan alkaessa rokottaa terveydenhuoltoalan työntekijöitään ja lääkintäalan etulinjassa olevia työntekijöitä, nyt on aika ilmoittaa tiukka päivämäärä rajojen avaamiselle, jotta kansainvälisten matkustajien luottamus ja kannustettaisiin varaamaan matka Thaimaa.

Thaimaa voi menettää suuren määrän turisteja vuonna 2021, kun matkailijat suunnittelevat vaihtoehtoisia kohteita, jos maa ei sitoudu lujasti avaamiseen nyt, lausunnon mukaan.

Phuket, Thaimaa – 21. huhtikuuta 2020: Patong Beach Phuketissa, Thaimaassa. COVID-19:n vaikutus, hotellit, kaupat ja erilaiset palvelut on tilapäisesti suljettuna Covid 19 (Corona virus) -epidemian vuoksi.

1. heinäkuuta on peruuttamaton päivämäärä avata uudelleen useista mahdollisista syistä kampanjan mukaan seuraavasti:

  1. Heinäkuun 1. päivä antaa Thaimaan lääketieteellisille viranomaisille aikaa rokottaa sekä Thaimaan vieraanvaraisuuden etulinjan henkilökuntaa että haavoittuvia kansalaisia ​​ympäri maata haluttaessa.
  2. Heinäkuun 1. päivä antaa kansainvälisille matkustajille aikaa tehdä matkasuunnitelmia ja tehdä varauksia
  3. Heinäkuun 1. päivä antaa lentoyhtiöille, hotelleille, matkanjärjestäjille ja muille aikaa aloittaa markkinointi ja myynti sekä valmistautua matkailutoiminnan alkamiseen

"Avaa Thaimaa turvallisesti" -kampanja on avoin kaikille Thaimaassa tai ympäri maailmaa asuville, jotka haluavat maan avautuvan uudelleen verkkosivuilla openthailandsafely.org.

TPN toteaa, että tämä on vain ehdotus, eikä Thaimaan hallitus ole tehnyt virallisia ilmoituksia tai tehnyt sopimuksia.

Kuva: Open Thailand Safely

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.