Thaimaan rajan avaaminen uudelleen rokotetuille turisteille voi johtaa uuteen Covid-19-pandemiaan, jos olemme huolimattomia, varoittaa johtava thaimaalainen lääkäri ja luennoitsija

Bangkok -

Rajan avaaminen ulkomaalaisille turisteille Covid-19-rokotteiden saapumisen jälkeen voi johtaa uuteen katastrofiin, jos thaimaalaiset ovat löysentäneet tiukkoja terveystoimenpiteitään, Chulalongkornin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan lehtori tohtori Thira Woratanarat varoitti tällä viikolla sosiaalisessa mediassa.

Lääkäri on viitannut viimeaikaisiin maailmanlaajuisiin Covid-19-tartuntojen tilastoihin ja tiedon puutteeseen Covid-19-rokotteiden tehokkuudesta taudin leviämistä vastaan ​​Facebook-viestissään eilen 24. helmikuuta.

Status kuuluu: "Jos rokotuksen tehokkuus on edelleen rajallinen tai se ei ole kattanut oireetonta leviämistä, niin tartunta jatkuisi ja kotimaiset tapaukset lisääntyisivät, varsinkin kun ihmiset alkoivat laskea vartiointiaan luullen, että meillä on jo rokote. .”

– Jos siis alentaisimme vartiointiamme ja olisimme huolimattomia, vaikka olemme rokotettuja, voi nopeasti syntyä uusi kotimainen epidemia, kun maan raja avataan uudelleen.

Thira totesi edelleen, että kaikki ei ole vielä turvallista, joten ihmisten tulee noudattaa tiukasti ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, seurata tarkasti terveyttään ja hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos heillä on oireita.

Thiraa on käsitelty useita kertoja täällä Pattaya Newsissa hänen erittäin varovaisesta lähestymistavastaan ​​ja varoitettu monta kertaa, että hän vastustaa voimakkaasti turistien tuomista takaisin, kunnes pandemia on laantunut ympäri maailmaa. Hän on aiemmin varoittanut ASQ:sta eli golfkaranteeneista ja vastustanut jyrkästi karanteenien lyhentämistä XNUMX päivästä, vaikka joku olisi rokotettu.

Hän on todennut, että matkailualan on keskityttävä kotimaan matkailuun, ja sen pitäisi lakata olemasta niin vahvasti riippuvainen ulkomaalaisista yleensä, painottaen omaa kestävyyttä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.