Neljä suurta matkailukohdetta on nyt listattu tärkeimmäksi prioriteetiksi Covid-19-rokotteiden jakelussa Thaimaassa

KUVA: Anutin Chanvirakul

Bangkok -

Neljä suosittua talouden elvytys- ja matkailukohdetta, jotka ovat Chonburi, Phuket, Surat Thani (johon kuuluu suosittu turistisaari Koh Samui) ja Chiang Mai, ovat nyt etusijalla Covid-19-rokotteiden jakelussa yhdessä yhdeksän muun maakunnan kanssa, joissa on ollut merkittäviä tartuntatapauksia. Covid-19 saa ensimmäiset 200,000 19 rokotetta Sinovacin Covid-24-rokotteella kolmen päivän kuluessa niiden saapumisesta Thaimaahan tänään XNUMX. helmikuuta.

CCSA:n tiedottaja Taweesin Visanuyothin ilmoitti eilen aamulla 23. helmikuuta, että Covid-19-rokotteiden jakeluun on nyt suunniteltu kolme ryhmää, erityisesti aiemmin ilmoitetuilla korkeimmilla ja tiukimmin valvotuilla alueilla ja neljällä kansallisella taloudellisella ajovyöhykkeellä.

Ensimmäinen 70,000 35,000 pistoksen erä menee Samut Sakhonin korkeimmalle valvonta-alueelle kattamaan lähes 8,000 6,000 lääkintäviranomaista (46,000 10,000 annosta), lääkintähenkilöstöä (XNUMX XNUMX annosta), kroonisesti sairaita potilaita (XNUMX XNUMX annosta), siirtotyöläisiä ja paikalliset ihmiset (XNUMX XNUMX annosta)

Toinen 105,000 66,000 annoksen erä jaetaan samankaltaisille henkilöille tiukimpien valvottujen alueiden ryhmässä, joita ovat Bangkok (8,000 6,000 annosta), Pathum Thani (6,000 5,000 annosta), Nonthaburi (3,500 2,500 annosta), Samut Prakan (2,000 XNUMX annosta), Tak (Mae). Sotin piiri) (XNUMX XNUMX annosta), Nakhon Pathom (XNUMX XNUMX annosta), Ratchaburi (XNUMX XNUMX annosta) ja Samut Songkram (XNUMX XNUMX annosta).

Kolmas 14,700 4,700 annoksen erä on suunniteltu neljälle kuuluisalle matkailualueelle, joista 4,000 3,500 annosta annetaan Chonburissa, 2,500 XNUMX Phuketissa, XNUMX XNUMX Chiang Maissa ja XNUMX XNUMX annosta Koh Samuilla Surat Thanissa.

Toisin kuin kahdessa ensimmäisessä ryhmässä, henkilöt, jotka saavat rokotteen jaettavaksi taloudellisen kannustinalueen kolmannelle ryhmälle, ovat maakunnan tartuntatautilautakunnan ja muiden asiaan liittyvien viranomaisten keskustelun ja harkinnan alla.

Pääministeri Prayut Chan-O'Chan mukaan Sinovac-rokotus jaetaan tietyille alueille ja se on valmis injektoitavaksi kolmen päivän kuluessa sen saapumisesta kuningaskuntaan.

Lisäksi CCSA paljasti myös tulevaisuuden suunnitelmat neljälle maakunnalle, jotka pysyvät ensisijaisina (yhdessä lääkintätyöntekijöiden ja haavoittuvien ihmisten kanssa aikaisemmilla epidemia-alueilla) CCSA:n mukaan tulevien rokotteiden osalta osana pitkän aikavälin elvytyssuunnitelmaa. matkailuala Thaimaan suosituimmissa kohteissa. Yksi niistä sisältää "aluekaranteenit" -ehdotuksen, jonka tavoitteena on antaa rokotettujen turistien aluksi olla tietyillä alueilla karanteenijaksonsa ajan ja nauttia paikallisista nähtävyyksistä. Olemme käsitelleet lisätietoja alla olevassa artikkelissa:

Pattaya, yhdessä useiden muiden alueiden kanssa, on ehdolla "aluekaranteeniin" myöhemmin tänä vuonna - lisätietoja

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.