Pattaya Japanese Association toivottaa tervetulleeksi uuden Pattayan poliisipäällikön

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan japanilainen yhdistys Pattaya Newsin henkilökunnan kanssa toivotti Pattayan uuden poliisipäällikön tervetulleeksi tehtäväänsä viime viikonloppuna Pattayassa.

Uusi Pattayan poliisipäällikkö eversti Pisit Poonsap, tuli rooliin joulukuun lopulla, kuten täällä raportoimmeCovid-19-varotoimenpiteistä johtuen koko tammikuun päällikkö on kuitenkin juuri alkanut tavata enemmän Pattaya-yhteisön ja median jäseniä. Covid-19-rajoituksia höllennettiin Chonburille helmikuun 1. päivästä alkaen, ja Chonburille on kevennetty edelleen tällä viikolla.

  Mr. Kenji Fukudome Pattaya Japanese Associationista ja Pattaya Newsin osaomistaja Adam Judd toivottivat Pattayan poliisipäällikön tervetulleeksi hänen toimistoonsa Pattayassa osoitteessa Soi 9 lauantaina 20. helmikuuta 2021.

Mr. Fukudome kertoi eversti Poonsapille PJA:n tehtävästä, johon kuuluu muun muassa Japanin asukkaiden ja turistien auttaminen Pattayan alueella. PJA on myös saatavilla kääntämään ja antamaan yleisapua kaikille Japanin kansalaisille Pattayan ja Chonburin alueella. Esimerkki aiemmasta avusta löytyy täältä, kun viime vuonna PJA auttoi japanilaista miestä, joka oli joutunut koviin aikoihin ensimmäisen Covid-19-sulun aikana.

Mr. Judd esitteli itsensä osana Pattaya News -tiimiä ja englannin kielen edustajaa. Eversti Poonsap oli aiemmin tavannut Pattaya Newsin jäseniä, jotka olivat Thaimaan kansalaisia. Mr. Judd ilmoitti eversti Poonsapille, että he auttaisivat välittämään viestejä Pattayan poliisilta englanninkieliselle yhteisölle oikeudenmukaisella ja tasapainoisella tavalla.

PJA:ssa on myös paikallinen kahvila, baari, grilli ja minikauppa nimeltä Tasty Cafe Unixx Condon edessä, joka toimii The Pattaya Newsin kanssa. Löydät lisää tietoa PJA:sta kahvilassa täältä.

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/