Demokratiaa kannattavat mielenosoittajat järjestävät rauhanomaisia ​​”julkisia epäluottamuslausekeskusteluja” kahtena peräkkäisenä päivänä Thaimaan parlamentissa Bangkokissa.

Bangkok -

Kaksi demokratiaa puolustavaa mielenosoitusta järjestettiin rauhanomaisesti parlamentin edessä perjantaina 19. helmikuuta illalla ja lauantaina 20. päivänä julkista epäluottamuslausetta varten ja 10 hallituksen ministeriä, mukaan lukien pääministeri Prayut Chan O'Chaa, vastaan ​​tehtyjen epäluottamuslauseen seuraamista. .

Thaimaan kuninkaallisen poliisin mukaan noin 10,000 5 väkijoukonhallintaviranomaista ja useita vesitykkejä kuorma-autoja sijoitettiin pääkaupungin Kiakkain alueen parlamentin eteen sen jälkeen kun demokratiaa kannattava luova ryhmä Mob Fest ilmoitti kokoontuvansa perjantaina klo. 00:XNUMX. lavastamaan "Parlamentin ulkopuolisen epäluottamuskeskustelun", jossa demokratiaa kannattavat aktivistit kritisoivat ja kyseenalaistivat koko hallituksen työtä yleisölle.

Mielenosoitus järjestettiin huolimatta viime vuoden huhtikuusta lähtien voimassa olleen Covid-19-koronaviruksen leviämisen estämiseksi tehdyn hätäasetuksen täytäntöönpanosta Kaikki Bangkokin mielenosoitukset ja suuret kokoontumiset katsotaan siksi Bangkokin poliisin mukaan laittomina. Rangaistukset sisälsivät korkeita sakkoja ja vankeutta.

"Parlamentin ulkopuolinen Censure Debate" -keskustelu kesti noin neljä tuntia, ja siihen osallistuivat näkyvät puhujat, kuten "Bad Studentin" Min Lopnaphat, "We Vo":n Toto Piyarat ja "United Front of Thammasat and Demonstration" Rung Panusaya . Mielenosoitus keskeytettiin rauhallisesti noin kello 10. ja mielenosoittajia kannustettiin liittymään uuteen mielenosoitukseen seuraavana päivänä.

Joukko demokratiaa kannattavia mielenosoittajia aloitti mielenosoituksen toisena päivänä eilen 20. helmikuuta kokoontumalla MRT Bang Po -asemalle ennen marssia parlamenttiin noin klo 4. Protestin johtaja Rung Panusaya väitti, että mielenosoitus olisi myös rauhanomainen ja keskittyisi luovaan ja symboliseen ilmaisuun Thaimaan Lese Majester -lakia ja Prayutin hallitusta vastaan. Mielenosoittajat jakoivat esitteitä rauhanomaisista mielenosoituksista ja kuulemma pitivät kokouksia verkossa ennen tapahtumaa sen jälkeen, kun aiempien viikkojen mielenosoituksiin oli ominaista kovan linjan mielenosoittajien vähemmistö, joka otti yhteen poliisin kanssa, ja molemmat osapuolet syyttivät toisiaan provokaatioista.

Samaan aikaan neljä päivää kestänyt epäluottamuslausekeskustelu päättyi eilen iltapäivällä. Kaikki syytetyt ministerit sekä pääministeri selvisivät keskustelusta, voit lukea lisää täältä. Näin hallitseva hallitus voi kestää koko kauden vuoden 2019 parlamenttivaalien jälkeen.

Kello 6 mennessä lisää mielenosoittajia nähtiin kerääntyvän parlamentin portille näyttämässä banderolleja, kylttejä ja kolmen sormen tervehdyksiä. Myös rakennuksen edessä oleva tie oli peitetty katutaiteella ja hallituksen vastaisilla iskulauseilla osoittamaan tyytymättömyyttä eduskunnan päätökseen.

Vähän ennen mielenosoituksen päättymistä kello 9 demokratiaa kannattava Radsadornin ryhmä luki lausunnon, jossa he väittivät, että he eivät voi enää luottaa Thaimaan politiikan muutoksiin parlamentin hallinnosta, mutta ryhmä jatkaisi taistelua 00. vaatii: pääministeri Prayut Chan-O'Chan eroa, uutta perustuslakia ja yleistä toimielinuudistusta.

Kuva: Prachatai

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.