Hyvää syntymäpäivää Pattaya News toivottaa Pattaya Press Associationin puheenjohtajalle

Pattaya-

Pattayan toimittajat ovat toivottaneet Pattaya Press Associationin presidentti Ning Amphon Sangkaew'n syntymäpäivänä eilen, jolloin hän täytti 48 vuotta.

Pieni syntymäpäivätapahtuma järjestettiin Music Camp @ Rai Chef Pattayassa viime yönä (16. helmikuuta)th). Tapahtuma sisälsi sosiaalista etäisyyttä ja varotoimia, kuten lämpötilantarkistuksia ja käsien desinfiointiaineen käyttöä Covid-19-ongelmien vuoksi.

Pattaya Press Associationin presidentti "Ning Amphon Sangkaew" juhli 48-vuotissyntymäpäiväänsä läheisten ystäviensä ja toimittajiensa kanssa, mukaan lukien useat Pattaya News -toimittajat. Pattaya Press Association koostuu useista freelance- ja akkreditoiduista paikallisista toimittajista, jotka tarjoavat huomattavan määrän videoita, valokuvia ja kirjallista materiaalia paikallisille uutismedialle, mukaan lukien The Pattaya News.

Hänen kanssaan hänen syntymäpäiväjuhlaan olivat Chonburin varakuvernööri Naris Niramaiwong, Pattayan kaupungin apulaispormestari Ronnakit Eakkasing ja Chonburin maakunnan poliisin apulaiskomentaja eversti Suktat Poompanmuang.

Mr. Amphon on työskennellyt toimittajana uutiskentällä pitkään ja hänellä on merkittävä uutiskokemus paikallisuutisista ja valtakunnallisista uutisista. Hän tekee myös läheistä yhteistyötä Pattaya News -toimittajan kanssa.

Hän työskentelee nyt kokopäiväisenä paikallisena uutistoimittajana Pattayassa ja työskentelee myös freelance-uutistoimittajana useissa Thaimaan kansallisissa uutistoimistoissa.

Pattayan lehdistöyhdistyksen jäsenet tilaisuudessa totesivat, että herra Amphon on hyvin tunnettu ja rakas lähes kaikkien Pattayalaisten keskuudessa, joten paikallisten virkamiesten ja toimittajien vahva äänestysprosentti.

Pattaya News toivoo, että hänellä oli erittäin turvallinen syntymäpäivä!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.