Thaimaan kuninkaallinen poliisi raportoi kolmen epäillyn pidättämisestä kahdessa tapauksessa väitetyissä naisten luksuskäsilaukkujen verkkokaupoissa huijauksissa

Bangkok -

Thaimaan kuninkaallinen poliisi ilmoitti tänään 17. helmikuuta kahdesta epäillystä pidätyksestä sen jälkeen, kun he hakkerivat sosiaalisen median tilejä myydäkseen ylellisiä naisten käsilaukkuja aiheuttaen noin kymmenien miljoonien bahtien vahinkoa.

Kaksi epäiltyä pidätettiin ensimmäisessä epäillystä verkkopetoksesta. He olivat väitetysti satunnaisesti hakkeroineet tilin monien seuraajien ja ystävien kanssa useilla sosiaalisen median alustoilla, erityisesti Facebookissa, Instagramissa ja Linen, ennen kuin he julkaisivat toistuvasti kuvia ja viestejä tuotenimellisistä käsilaukuista myytävänä.

Monet hakkeroitujen tilien kiinnostuneet seuraajat ottavat yhteyttä väitettyihin huijareihin ja tekivät ostoksen. Laukkuja ei kuitenkaan toimitettu. Uhrien kerrottiin olevan noin 17, jotka tekivät ilmoituksen paikallisille poliisiasemille valtakunnallisesti. Yksi epäillyistä oli aiemmin pidätetty vastaavista syytteistä kasvonaamiohuijauksesta, ja hänet vapautettiin tuomioistuimen päätöksellä ennen kuin hän ilmeisesti syyllistyi uuteen verkkopetokseen.

Toisessa tapauksessa 34-vuotias thaimaalainen nainen, jonka nimeä viranomaiset eivät kertoneet, jäi kiinni samanlaiseen huijaukseen. Hänen kerrotaan julkaisevan käytettyjen ylellisten laukkujen myynnin Facebookissa. Kun monet ihmiset osoittivat kiinnostuksensa ja siirsivät rahaa, mitään tuotteista ei toimitettu, ja hänestä tuli tavoittamaton.

Laajennettu tutkinta paljasti myös, että nainen oli kuulemma jatkuvasti syyllistynyt verkkomyyntipetokseen, kunnes poliisi pidätti hänet. Kaikki kolme epäiltyä pidätettiin jatkokuulusteluja varten Thaimaan kuninkaallisen poliisin valvonnassa ja oikeuskäsittelyä varten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.